Olainē noticis traģisks negadījums; policijai trūkst aculiecinieku

tautaruna.lv 31.oktobris 2022, 13:15
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Nesen ziņots par letālo negadījumu Olainē, kur divu ceļu krustojumā kravas automašīna sabrauca velosipēdistu, neatstājot viņam nekādu cerību uz glābiņu. Incidenta apstākļu precīzai noskaidrošanai trūkst liecinieku, atsaucoties uz policijas teikto, ziņo "Degpunktā".
Tuvinieki joprojām ir šokā par ģimenes locekļa traģisko nāvi un cer, ka izmeklēšana neievilksies, taču incidenta apstākļi ir tiešām neskaidri.

Bojāgājušā vīrieša meita stāsta, ka tēvs viennozīmīgi braucis pa Rīgas ielu, kas ir galvenais ceļš. Viņš bijis atceļā no saimniecības, kur ikdienas baro vistas. Par to, ka mājputni apciemoti, liecināja somas saturs.

“Kā reiz olas jau bija somā, viņš jau brauca no dārza ar olām, ar visu. Viņš jau brauca uz mājām. Viņš katru dienu brauc pa vienu un to pašu maršrutu. Viņš ap to laiku, ap trijiem, parasti atgriezās no dārza. Tas ir vienīgaids taisnais ceļš, pa kuru vispār var atgriezties no tā dārza. Viņš jau vairāk nekā četrdesmit gadus - mēs katru reizi - braucam, viņš katru dienu, tas ir viens maršruts. Viens uz priekšu, viens maršruts atpakaļ," stāsta meita.

Negadījumā bojāgājušā vīrieša tuvinieki uzskata, ka viņš ar velosipēdu braucis pa galveno ceļu, nemainot trajektoriju, un fūres šoferis nav devis viņam ceļu. Ir gan viena liecība par citādu scenāriju.

“Cik es saprotu, ka tur bija vēl kaut kāds viens “fūres” vadītājs, kurš sāka stāstīt, ka vispār tētis braucis ir no citas ielas, no Rūpnīcas ielas, kur viņš vienkārši fiziski nevarēja braukt, viņš vienmēr brauca no dārza pa Rīgas ielu - taisni, tāpēc tagad viņiem ir jānoskaidro tā trajektorija, pa kuru viņš ir braucis,” stāsta bojāgājušā vīrieša meita.

Sieviete vēl cer, ka kāds palīdzēs ar videokameru ierakstiem. Līdzās ir rūpnieciski objekti un paaugstinātas drošības sakaru tornis, tāpat lūgums atsaukties autobraucējiem, kuru mašīnās ir videoreģistratori.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:24

Jaunākās diskusijas