Pēc aizbraukšanas no Krievijas Sobčaka uzrunā savus "vajātājus"

tautaruna.lv 31.oktobris 2022, 14:15
 
Nora Krevņeva/F64 Photo Agency
Aizvadītajā nedēļā Krieviju pametusi TV raidījumu vadītāja Ksenija Sobčaka. Pirmo reizi kopš došanās prom no dzimtās valsts, slavenība uzrunājusi personas, kuras viņu vajā.
"Tagad Telegramā neeju tik bieži, kā parasti, jo acīmredzot visas manas domas ir ar mīļajiem, no kuriem esmu atrauta, un, protams, no pasaules un ģimenēm atrautajiem darbiniekiem," sociālajā tīklā instagram raksta K.Sobčaka. "Man ir tikai viens jautājums visiem cienījamiem un roku spiedošajiem, kuri tagad ar tādu prieku piedalās manis un manas komandas vajāšanā: ar ko jūs, kungi, atšķiraties no tiem, kurus jūs ienīstat?" vaicā Krievijas TV raidījumu vadītāja.

"Diviem jauniem puišiem draud 15 gadu cietumsods. Vai tas ir normāli, ka uz šī fona jūs sacentāties asprātībā, spekulācijās, sazvērestības teorijās, klajos melos?" vaicā K.Sobčaka, kura arī publiski piemin tos TV darbiniekus, kuri pēdējo dienu laikā vairākkārt izteikušies par viņas situāciju.

Tāpat sociālajā tīklā instagram K.Sobčaka publicējusi papildu komentārus arī foto formātā.

Ziņu aģentūra LETA jau vēstīja, ka Krievijas plašsaziņas līdzekļi vēsta, ka trešdien Sobčakas mājā Piemaskavas ciematā Gorki-8 notikusi kratīšana saistībā ar izmeklēšanu par izspiešanas mēģinājumu no valsts korporācijas "Rosteh" amatpersonas. Šajā lietā aizturēts Sobčakas holdinga "Ostorožno Media" komercdirektors Kirils Suhanovs. Amatpersonas paziņojušas, ka Sobčakai neesot procesuāla statusa šajā lietā.

Sobčaka nosaukusi Suhanova aizturēšanu par "kārtējo piemēru, ka uz [Krievijas] medijiem tiek izdarīts spiediens".





Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:47

Jaunākās diskusijas