Atklāj, ka Megana Mārkla šantažējusi princi Hariju

tautaruna.lv 16.oktobris 2022, 10:47
 
ZUMAPRESS.com/Scanpix/LETA
2016. gadā Meganai Mārklai ceļojuma laikā uz Londonu sākās romāns ar princi Hariju – viņus iepazīstināja Meganas draudzene. Bijušās aktrises un princeses Diānas jaunākā dēla kopdzīves sākums nebija pārāk rožains – Megana šantažēja Hariju, raksta Starhit.

Savukārt princis darīja visu, lai izdabātu savai mīļotajai.

"Megana teica Harijam: viņa pametīs viņu, ja viņš turpinās slēpt viņu attiecības. Viņa brīdināja: "Ja tu nesniegsi oficiālu paziņojumu, kas apstiprinātu, ka esmu tava draudzene, es ar tevi šķiršos". Harijs bija panikā.

Harijs piezvanīja Knaufam (Kensingtonas pils sabiedrisko attiecību sekretāram - red.) un lūdza publiskot paziņojumu, kurā teikts, ka Megana ir viņa draudzene. Mārkla vēlējās publisku apstiprinājumu viņu attiecību nopietnībai. Viņa bija pārliecināta, ka pils nevēlas viņu pasargāt no mediju uzbrukumiem,” sacīja karaliskā žurnāliste Valentīna Lova.

Pēc Lovas teiktā, sākotnēji Megana uzvedusies ļoti augstprātīgi - viņa noveda līdz histērijai palīgus, kuri nemitīgi bēga no viņas, kā arī pieprasīja samaksu par publisku uzstāšanos.

Acīmredzot brīvību mīlošajai Meganai dzīve karaliskajā ģimenē kļuva neiespējama, un pirms 2,5 gadiem viņa ar Hariju nolēma pārcelties no Lielbritānijas uz Kaliforniju, kur dzīvo joprojām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:56

Jaunākās diskusijas