Kijevā 5 gadus vecs zēns kļūst par bāreni, jo mammu nogalināja Krievijas raķete

tautaruna.lv 16.oktobris 2022, 18:04
 
F64
Krievijas raķešu uzbrukuma laikā Kijevai 10.oktobrī gāja bojā mediķe Oksana Ļeontjeva. Par to savā Facebook lapā ziņoja gan sievietes kolēģi, gan Ukrainas Ārlietu ministrs Dmitro Kuleba.

Viņš atzīmēja, ka dažkārt, lai ietekmētu pretinieku nostāju, tūkstoš racionālu argumentu vietā ir vērts izstāstīt vienu stāstu.

"Diemžēl šodien ir vismaz viens šāds stāsts. Šis ir stāsts par Gregoriju no Kijevas. Viņam ir 5. Tētis nomira pirms sešiem mēnešiem. Mamma no rīta aizveda viņu uz bērnudārzu un devās uz darbu. Viņu nogalināja Krievijas raķete. 5 gadus vecs zēns palicis par bāreni,” raksta ministrs.

Kuleba uzsvēra, ka Gregorija bāreņa statuss ir rezultāts tam, ka "vienā galvaspilsētā ilgstoši apspriežas, vai nodrošināt Ukrainu ar pretgaisa un pretraķešu ieročiem, citā spēlē "neitralitāti", vēl citā ir noguruši no kara un sankcijām, ceturtajā gatavojas paspiest roku Putinam, un kāds medijs vai viedokļu līderis mēģina uzspiest viedokli, ka pie tā vainīga pati Ukraina, jo pārāk aktīvi un veiksmīgi aizstāvas no Krievijas".

Kā vēsta 24.kanāls, Oksana Ļeontjeva ap pulksten 8:30 atradās vienā no Krievijas apšaudes iznīcinātajām civilajām automašīnām galvaspilsētas Ševčenko rajonā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:54

Jaunākās diskusijas