Kuras horoskopa zīmes līdz novembrim atrisinās visas savas problēmas?

tautaruna.lv 16.oktobris 2022, 16:45
 
Elmārs Rudzītis/F64
Turpmāk minēto zodiaka zīmju pārstāvjiem oktobrī ir visas iespējas uzlabot savu dzīvi un atrisināt pat vislielākās problēmas, kas tos nomoka pēdējā laikā, raksta Telegraf.

Kā skaifro astrologi, retrogrāda Merkura laiks ir beidzis mūs pārbaudīt, pārvēršoties par labu planētu. Planēta dos iespēju mainīt savu dzīvi uz labo pusi 5 zodiaka apļa pārstāvjiem.

Svari


Pārbaudījumi Svariem beigsies. Viņi jutīsies pacilāti un atjaunos savu vitālo enerģiju. Turklāt Svarus oktobrī gaida liktenīga izvēle.

Auns

Oktobrī Auns spēs rast iekšējo harmoniju, kas iedvesmos varoņdarbiem. Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem jābūt pacietīgiem un vienkārši jāgaida, kamēr problēmas atrisinās.

Zivis


Zivju dzīvē uzlabosies ne tikai finanšu plūsma, bet arī attiecības ar otro pusīti.. Šīs zīmes pārstāvji paši varēs pārliecināties par veiksmīgas nākotnes iespējām, par kurām viņi tik ļoti sapņo. Sapņos Zivis redzēs pavedienu no Visuma.

Mežāzis


Oktobrī Mežāži kļūs praktiski, plānos visu uz priekšu, bremzēs emocijas un visu uztvers mierīgi. Zvaigžņu un planētu dāvanas izrādīsies mainīs visu uz labo pusi, mācot vienkāršu patiesību - kas gaida, tas vienmēr saņem savu.

Ūdensvīrs


Ūdensvīri jutīs, kā no pleciem tiek pacelts neredzamās atbildības smagums. Oktobris dos iespēju uzzināt ko jaunu un svarīgu. Zināšanām būs galvenā loma Ūdensvīra liktenī.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:10

Jaunākās diskusijas