Parisa Hiltone atklāj piedzīvotu seksuālo vardarbību elitārā internātskolā

tautaruna.lv 16.oktobris 2022, 20:12
 
Scanpicx
Amerikāņu sabiedrības dāma un miljonu mantiniece Parisa Hiltone dalījusies ar skaudru pieredzi internātskolā Jūtas štatā, raksta portāls "PageSix".

Parisa Hiltone apgalvoja, ka Provo kanjona skolā Jūtas štatā darbinieki piespiedu kārtā "veikuši dzemdes kakla pārbaudes" viņai un citām skolniecēm.

"Ļoti vēlu naktī, tas būtu ap 3 vai 4, viņi ieveda mani un citas meitenes šajā telpā un veica it kā medicīniskās pārbaudes," otrdien publicētajā "New York Times" rakstā apgalvoja 41 gadu vecā Hiltone.

Viņa arī apgalvoja, ka tie "pat nebija ārsti", bet drīzāk "dažādi darbinieki, kas noguldīja mūs uz galda un iebāza pirkstus mūsos."

Trīcošā balsī Hiltone turpināja: “Un es nezinu, ko viņi darīja, bet tie noteikti nebija ārsti. Un tas bija patiešām biedējoši, un tas ir kaut kas tāds, ko es patiešām biju bloķējusi daudzus gadus."

"Tagad tas visu laiku atgriežas, un es par to domāju. Skatoties atpakaļ kā pieaugušajam, var secināt, ka tā noteikti bija seksuāla vardarbība, " uzskata Hiltone.

"Es raudāju, kamēr viņi mani turēja un iebildu. Viņi vienkārši teica: "Klusē. Apklusti. Pārtrauc cīnīties, pretējā gadījumā dosies uz Obsu," mikroblogošanas vietnē rakstīja Hiltone.

Kad viņai bija 16 gadu, Riks un Keitija Hiltone aizsūtīja meitu uz Provo kanjona skolu Jūtā viņas dumpīgās dabas dēļ. Viņa pabija tur 11 mēnešus, pirms atgriezās mājās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:31

Jaunākās diskusijas