Novembrī trīs horoskopa zīmes var palikt ar tukšu naudas maku

tautaruna.lv 16.oktobris 2022, 15:10
 
Vladislavs Proškins/F64
Astrologi atklāj, ka vairākas zodiaka zīmes novembrī var palikt bez naudas. To ietekmēs dažādi dzīves apstākļi, ko var paredzēt planētu un zvaigžņu kustībā, raksta UNIAN.

Lauvām var rasties nopietni izdevumi, kas būs saistīti ar atpūtu, garderobes atjaunināšanu, jauna inventāra iegādi. Iespējams, šīs zīmes pārstāvji jau sen ir sapņojuši par jaunu viedtālruni un beidzot nolemj to nopirkt. Neskatoties uz to, ka tas prasīs gandrīz visus ietaupījumus, tēriņi būs patīkami un produktīvi.

Svariem būs jāatdod nauda ārstēšanai. Bet nav jābaidās. Ne vienmēr tas būs kaut kas nopietns un bīstams. Varbūt tiks piedāvāti kādi vitamīni imūnsistēmai vai profilaktiskie līdzekļi.

Strēlnieki vēlēsies doties kaut kādā ceļojumā, kas viņiem izmaksās vairāk, nekā viņi gaidīja. Varbūt viņi kaut kur dosies ar automašīnu, un transports pa ceļam sabojāsies - viņiem tas būs jāremontē un jāmaksā daudz naudas. Varbūt viņi dosies kaut kur uz citu valsti un maksās par mājokli tur vairāk, nekā plānoja. Kopumā situācijas būs saistītas ar kaut kādu ceļu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:12

Jaunākās diskusijas