Elksniņš ironizē par atlaišanu jauno tramvaju krāsojuma dēļ

tautaruna.lv 6.oktobris 2022, 14:15
 
Mārtiņš Zilgalvis/ F64 Photo Agency
Kārtējo reizi sociālajos tīklos vērība pievērsta Daugavpils mēra Andreja Elksniņa publikācijai, kurā viņš informējis par to, kā varētu izskatīties jaunie pilsētas tramvaji.
"Šādi izskatīsies Daugavpils lokomotīvju remonta rūpnīcas (DLRR) ražotie jaunie tramvaji pilsētas vajadzībām. Krāsojumu izvēlēsimies tuvākajā laikā. Kā, jūsuprāt, tiem būtu jāizskatās," pie attēla, kurā redzams jaunais Daugavpilij paredzētais tramvajs, raksta A.Elksniņš.

Diskusija sociālajos tīklos pēc šīs publikācijas izvērtusies par tramvaja krāsojumā izmantotajiem toņiem, kas atrodami arī Krievijas karogā.

"Elksniņš var ņirgāties par valsti un viņam par to nekas nebūs? Manuprāt, šis ir iemesls atlaist Daugavpils domi," mikroblogošanas vietnē twitter norāda bijusī iekšlietu ministre L.Mūrniece.

"Manuprāt Jums tomēr būtu jāizlasa publikācijas teksts un nebūtu jāaizvaino viena no Čehijas pašvaldībām, kur šādi ripo. Fascinē arī spriestspējas “līmenis”. Gaidu atlaišanu par tramvaju krāsu izvēli ," atbildot uz komentāru, norādījis A.Elksniņš.

"Tramvaja krāsojumam nav nekādas saistības ar Krievijas karogu. Tas ir Olomoucas sabiedriskā transporta krāsojums," norādījis kāds cits komentētājs.
"Cik papētīju, šis ir tramvajs Čehijā (tāpēc arī ČEHIJAS karoga krāsas). Tādus pašus modeļus komplektēs arī daugavpils vagonu rūpnīca savai pilsētai. Manuprāt, izmantota iespēja lai uzpūstu ziloni," viedoklī norāda kāds mikroblogošanas vietnes twitter lietotājs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:13

Jaunākās diskusijas