Nedēļu pirms nāves Borisa Moisejeva dzīvoklī notika dīvainas lietas

tautaruna.lv 6.oktobris 2022, 12:15
 
Tass/Scanpix/LETA
Krievijas Izmeklēšanas komiteja pārbauda, ​​vai dziedātāja Borisa Moisejeva nāvē nav nozieguma pazīmes. Likumsargi meklē vardarbīgas nāves pazīmes.
Pārbaude sākās 3.oktobrī pēc dziedātāja bērēm. Mākslinieks, esot miris no akūtas sirds mazspējas, vēsta Krievijas mediji.

Boriss Moisejevs nomira 68 gadu vecumā. Par to 27. septembrī paziņoja dziedātāja mākslinieciskais vadītājs Sergejs Gorohs.

Dziedātājs nomira savā Maskavas dzīvoklī, kur viņš pavadīja savus pēdējos dzīves gadus, gandrīz nepiedaloties saviesīgos pasākumos.

27. septembrī pie Moisejeva ciemos ieradās mākslinieka direktors un viņa ilggadējais draugs Sergejs Gorohs, kurš atrada draugu bezsamaņā. Viņš izsauca ātro palīdzību, taču ārsti neko nevarēja darīt, raksta Woman.ru.

Taču kādu laiku pirms traģēdijas mākslinieka kaimiņš pamanīja dīvainu rosīšanos pie viņa dzīvokļa. "Pirms nedēļas visas viņa gleznas un mākslas darbi tika iznesti ārā. Tad es sapratu, ka kaut kas notiks. Tas ir tik nepatīkami! Bet es neteikšu, kurš to izdarīja," medijiem sacījis kaimiņš.

Rodas jautājumi arī par Borisa Moisejeva nāves datumu. Mākslinieka brālis Markss Tolkačs tur aizdomās viņa direktoru par alkatīgiem plāniem un iejaukšanos mantojuma lietās. Viņš ir pārliecināts, ka Gorohs īpaši Moisejevu no sabiedrības. Un vēlāk vīrietis pat deva mājienus, ka mākslinieks varētu būt miris ilgi pirms 27. septembra.

Pēc radinieka pieņēmumiem, direktors varēja noklusēt ziņu par mākslinieka nāvi, lai paspētu noformēt mantojumam nepieciešamos dokumentus. "Boriss nomira nevis savā dzīvoklī, bet tur, kur Gorohs viņu paslēpa. Tad viņam bija vajadzīgs laiks, lai viņu pārvestu uz Maskavas dzīvokli un paziņotu, ka Boriss ir miris," sacīja Markss.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:12

Jaunākās diskusijas