Soctīklos lielu rezonansi izpelnās "uzbrauciens" Eilandam

tautaruna.lv 26.augusts 2022, 17:30
 
Dmitrijs SUĻŽICS, F64 Photo Agency
16.augustā parādījās aicinājums ziedot “Latvijas bairaktaram”, kuru ar Aizsardzības ministriju plāno iegādāties no Turcijas, lai dāvinātu Ukrainai.
“Ar ziedojumu “Latvijas bairaktaram” ir iespēja arī mums parādīt savu atbalstu Ukrainai šajā nežēlīgajā karā, kā arī, ar ukraiņu rokām, nodot sveicienus krievu okupantiem!” tā par akciju vēsta viens no tās iniciatoriem Ralfs Eilands. no nepieciešamajiem 5 miljoniem eiro šobrīd savākti nepilni 700 000 eiro.

Ekrānšāviņš

Šīs iniciatīvas sakarā ar "Facebok" starpniecību mūziķi uzrunāja Guntars.
"Klau, dziedoni ērkšķu krūmā - vai tu zini kas tas par čeku? Tas ir čeks par medikamentu kursu UZ VIENU MĒNESI (šo kursu vajag iet vairākus mēnešus) pēc pavadītas nedēłas onkologijas ārstniecības iestādē...tu te vāc naudu NĀVEI, kaut gan varēji vākt arī dzīvībai! Bet nu neko - tā jau ir tava izvēle, kam vākt..." raksta Guntars, piebilstot, ka ka VISA čekā norādītā summa nu jau aptuveni kā gadu tiek segta no valsts puses, bet ar nosacījumu, ka cilvēkam ir veselības apdrošināšana.
Ar ierakstu dalījušies gandrīz 300 cilvēki, kā arī vairāk kā 100 pauduši savas domas šīs tēmas sakarā. Kā allaž, viepratības nav.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:14

Jaunākās diskusijas