Putins licis izsekot savu meitu un viņas jauno draugu

tautaruna.lv 26.augusts 2022, 15:33
 
SCANPIX
Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam sirds nav mierīga: viņš licis Krievijas izlūkdienesta darbiniekiem uzraudzīt viņa meitu, kas devusies uz Londonu kopā ar savu jauno draugu, vēsta "The Mirror"

Vladimirs Putins licis desmitiem Krievijas izlūkdienesta darbinieku uzraudzīt viņa meitu ikreiz, kad viņa devās romantiskos ceļojumos uz Rietumiem, lai satiktu savu jauno mīļāko. Katerina Tihonova, kurai ir 35 gadi, četru gadu laikā vairākkārt apmeklēja Minheni un citas vietas, tostarp Londonu, galvenokārt, lai tiktos ar Igoru Zelenski, toreizējo Bavārijas Valsts baleta vadītāju.

Katru reizi Katerinu Tihonovu pavadīja "speciālo dienestu virsnieku armija". Nav zināms, vai Katerina pati zināja par tēva rūpēm, bet tas, ka tēvs zināja par katru viņas soli, gan ir zināms.

Meitas uzraudzīšana prasījusi milzīgus līdzekļus, ko apmaksāja Krievijas nodokļu maksātāju, liecina plašsaziņas līdzekļu "Important Stories" un "Der Spiegel" izmeklēšana.

2017. gada martā ceļojumā uz Londonu Aleksejs Skripčaks sešus viņas tēvam lojālus izlūkošanas aģentus izvietoja trīs viesnīcas numuriņos. "Viņiem nācās saspiesties šaurās Londonas viesnīcās pa pāriem," teikts ziņojumā.

Citā braucienā - šoreiz uz "Hotel Continental Relax & Spa" Halmstadē, Zviedrijā - viņu pavadīja ne mazāk kā desmit izlūkdienesta virsnieki. Divi no viņiem - Dmitrijs Dankovs un Dmitrijs Posuņenko - savulaik bija apsargājuši Putinu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:17

Jaunākās diskusijas