Kas notiek? Cilvēki stāsta par problēmām ar "Latvijas Gāzi"

tautaruna.lv 26.augusts 2022, 7:30
 
Lauris Vīksne/F64
Gintam pieder divi īpašumi. Vienā no tiem vairs neuzturas, tāpēc jau pirms vairākiem mēnešiem atslēdzis visu, kas prasa patukšot maciņu, tai skaitā – gāzi. Bet vēl šodien saikne ar AS “Latvijas gāze” pārrauta līdz galam vēl nav, vēsta raidījums "Bez Tabu".

“Viņi man visu laiku skaita, ka es esmu parādā, parādā no otra objekta, kaut kad nomaksāts ir no decembra. E-pastā atbildu, atbildu, bet visu laiku parādās kā parāds. Tagad pēdējā reizē vēl soda naudas, kaut kad savulaik ir nomaksāts.”

Gints atklāj, ka summa nav liela - nedaudz vairāk kā deviņi eiro, bet visu procesu sauc par vienu vienīgu nervu bojāšanu.

Kad sapratis, ka ar e-pastiem nepietiks, Gints devies uz uzņēmuma klientu apkalpošanas centru, kur vīlies - tas bijis aizslēgts. Un arī sazvanīt AS “Latvijas gāze” klientu apkalpošanas tālruni Gintam neizdodas.

Pie klientu apkalpošanas centra “Bez Tabu” komanda satiek arī Ņinu, kura uz centru nākusi, lai nodotu elektrības rādījumus. Arī viņai par pārsteigumu nākušas centra aizslēgtās durvis. Viņa uzskata, ka uzņēmumam ir daudz naudas un darbinieku un neizprot, kāpēc klātienē nevienu nav iespējas satikt.

Ne klātienē, ne telefoniski ar “Latvijas gāzes” pārstāvjiem sazināties neizdodas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:39

Jaunākās diskusijas