Volodimira Kļičko bijusī sieva stāsta par postošo atkarību

tautaruna.lv 16.jūlijs 2022, 0:30
 
Scanpicx
Amerikāņu aktrise Heidena Penetjēri atzina, ka cietusi no smagas alkohola un narkotiku atkarības, viņa bijusi kopā ar Ukrainas bokseri Volodimiru Kļičko, ziņo portāls "People".

Kā stāsta Penetjēri, kura agri uzsāka aktrises karjeru, viņa pirmo reizi ar "laimes tabletēm" iepazinusies 15 gadu vecumā. Kāds no komandas tās meitenei sāka dāvināt, lai viņa intervijas laikā būtu dzīvāka.

"Kad es kļuvu pilngadīga, narkotikas un alkohols kļuva par kaut ko tādu, bez kā es gandrīz nevarēju dzīvot," atzina aktrise.

Haidena nedzēra, esot stāvoklī ar meitiņu Keju, bet pēcdzemdību depresijas laikā viņa salūza.

"Man nekad nav bijusi vēlme nodarīt pāri savam bērnam, bet es nemaz negribēju būt kopā ar viņu. Manā dzīvē bija tikai pelēka krāsa," viņa atcerējās.

Kā atzina Penetieri, viņa sāka dzert slepeni, un viņas attiecības ar Kļičko sašķobījās.

"Viņš negribēja būt man blakus. Es negribēju būt sev blakus. Taču opiāti un alkohols darbojās, lai es uz brīdi justos laimīga," sacīja zvaigzne.

"Es varēju pamosties trīceot no paģirām un nomierināties, tikai malkojot alkoholu," atzina Heidena.

2018. gadā aktrise nolēma, ka Kajai jādzīvo kopā ar Volodimiru Ukrainā.

"Tā bija grūtākā lieta, kas man jebkad bija jādara. Taču es gribēju viņai būt laba māte - un dažreiz tas nozīmē atlaist," viņa paskaidroja.

Aktrise astoņus mēnešus pavadīja rehabilitācijas iestādē. Viņa ir ļoti pateicīga, ka viņai izdevās "atgriezties šajā pasaulē", un uzskata, ka liktenis viņai devis otru iespēju.

Heidena un Volodimirs sāka satikties 2009. gadā. Divus gadus vēlāk pāris publiski paziņoja, ka esot izšķīrušies, bet palikuši labi draugi. 2013. gada aprīlī kādā no intervijām aktrise atzina, ka abi atjaunojuši romantiskās attiecības. Tā paša gada oktobrī pāris paziņoja par saderināšanos, savukārt gadu vēlāk pasaulē nāca viņu meitiņa.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:01

Jaunākās diskusijas