Liepnieka prognoze: Ukraina aprīlī pāries uzbrukumā

tautaruna.lv 29.marts 2022, 11:30
 
Reinis Hofmanis/F64
Politisko notikumu apskatnieks Jurģis Liepnieks mikroblogošanas vietnē Twitter paudis savu viedokli par Krievijas-Ukrainas kara turpmāko attīstību.

Liepnieks prognozē, ka Ukraina pāries uzbrukumā.

"Mana dīvāna eksperta prognoze - Ukraina aprīlī pāries uzbrukumā. Vispirms pie Kijevas, Mikolajevas, Hersonā tad visur citur. Sāks atbrīvot teritorijas. Masīvi sist krievu armiju visos virzienos. Militāri Krievija no tā vairs nevar izbēgt, pat ja izsludinātu mobilzāciju tagad," raksta Liepnieks.

Kāds komentētājs jautāja, kas būs ar Krimu, uz ko Liepnieks atbildēja: "Cik saprotu, par to šobrīd domas dalās, bet tā vai citādi, tas bišķi vēlāks jautājums, tagad vispirms jāsasit krievi pie Kijevas, Harkovas, Mariopole, jāiedze atpakaļ Krimā, tad jau domās tālāk."

Tikmēr Twitter lietotāju domas dalās. Daļa pieļauj Liepnieka prognozes īstenošanos, daļa uz to skatās skeptiski.

"Diemžēl neesmu tik optimistisks. KF ir pietiekami krājumi, lai bombardētu UA vēl ilgi. Bez brīvām debesīm pretuzbrukumos gūtos panākumus būs grūti nostiprināt. KF vēl var papildināt personālu par vismaz 50-100k, neizsludinot mobilizāciju. Mob. gadījumā 200k+."

"Krievijā šobrīd piedāvā 150K rub mēnesī, plus dienasnaudu 53USD, ja slēdz kontraktu. Kādus 50-100K noteikti savāks. Ja to koncentrēt gar jūru, ukraiņiem būs smagi."

"Aizsargāties ir daudz vieglāk, nekā uzbrukt. Masīvam uzbrukumam nav resursu ne Krievijai, ne Ukrainai."

Jāpiebilst, ka daudzi sabiedrībā zināmi cilvēki (politiķi, mūziķi, dažādu jomu eksperti) pauduši savu viedokli par notiekošo Ukrainā un šo notikumu ietekmi uz dažādām dzīves sfērām.
Piemēram, politisko procesu apskatnieks Jurģis Liepnieks mikroblogošanas vietnē Twitter dalījies ar optimistiskām prognozēm par kara iznākumu.
Arī bijušais premjers, tagad viens no partijas “Latvija pirmajā vietā” līderiem Vilis Krištopans komentējis Krievijas un Ukrainas konfliktu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē 6

 
Anonīms
 

Kādēļ nav norādīts, ka apmaksāta reklāma?

Par cik es neesmu Liepnieks, kurš pēdējo sviestu par naudu raksta, tad varu rakstīt kā ir - no Ukrainas akmens uz akmeņa nepaliks un tā tiks sadalīta starp kaimiņu valstīm un tas priekš tās būs vēl balva.

Ukrainā notiekošais ir sods par tās 30 gadu garumā sastrādātiem noziegumiem pret cilvēcību, tādēļ jebkurš, kurš vēl mēģinās sodu novērst, tas pats tiks sodīts.

29.marts 2022, 15:08 Atbildēt

Иван, попытаюсь ответить на твоем родном русском языке. Россия свою територию получила путем захватнических воин не жалея и свой собственный народ . Недавная история: Гибель подводной лодки "Курск", Норд ост, две чеченские войны где также как в Украаине прямо стирали жилые дома. Конечно и Сирия. А в ДНР и ЛНР русские наемники убывали мирных людей. В математике есть понятие аксиома. Так вот АКСИОМА: Ни одному слову русских царей нельзя верить!

29.marts 2022, 21:52 Atbildēt

Oho, beidzot atkal var komentēt?

29.marts 2022, 19:49 Atbildēt

Aivar, tas, ko tu sarakstīji, ir bezjēdzīgu un aplamu vārdu čupa. Daļēji. Tu esi maz informēts cilvēkveidīgs rādījums. Cilvēks tu neesi. Līdzīgi, ka lielākā tavu tautiešu daļa. Savukārt, Liepnieka k-gs, saderam ka jums nav taisnība, it nemaz?

30.marts 2022, 15:26 Atbildēt

Tu bērnībā no galda nokriti vai tagat pa galviņu norāvies?

30.marts 2022, 16:36 Atbildēt

Pumpainais nariks nopietni iešņaucis un nu tik pļūta.

30.marts 2022, 21:08 Atbildēt
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:01

Jaunākās diskusijas