Olainē vīrietis pēc ģimenes traģēdijas izraisa spraigu avāriju

tautaruna.lv 29.marts 2022, 14:30
 
F64
Vārda tiešā un pārnestā nozīmē skaļš atgadījums dienas pirmajā pusē notika Olainē, kur iedzēruša šofera vadīts mikroautobuss izraisīja avāriju gājēju ietves tuvumā, vēsta “Degpunktā”.

Alkohols un automašīnas vadīšana ir smaga kombinācija, un kādam olainietim tā beidzās ar spraigu avāriju “uz līdzenas vietas”. Taisnā ceļa posmā Jelgavas ielā, pretī septītajam namam, vīrietis netika galā ar “Volkswagen Crafter” vadību, ietriecās apgaismes stabā un vēl uzbrauca tam virsū.

Bēdu sagrautais šoferis notikuma vietā nenoliedza savu vainu. Vīrietis paskaidroja situāciju, norādot, ka iemesls pārgalvībai meklējams viņa ģimenes problēmās.

“Ģimenes traģēdija. Bija tā, sieva pazvanīja, teica ka vairs mājās nerādies! Tikai paņem drēbes!” viņš stāsta.

Metāla konstrukcija lūstot daļēji uzkrita ietvei, par laimi, sadursmes brīdī gājēju tuvumā nebija, taču, ja būtu diez vai kāds paspētu reaģēt un pamukt malā no virsū krītošā apgaismes staba. Tādēļ, pārdzīvojot personīgu bēdu, teju tika izraisīta tiešām īsta traģēdija.

Pēc šā pūtiena šoferis saņēma prognozējamu rezultātu, kas bija tuvu divām promilēm. Ceļu pie stūres vīrietis vairs nevarēja turpināt, tāpēc nācās zvanīt kādam paziņam un ilgi skaidrot, kas atgadījies.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:24

Jaunākās diskusijas