FOTO: Pie Rīgas ielām parādījušās neparastas zīmes

tautaruna.lv 29.marts 2022, 16:11
 
Ekrānuzņēmums
Pie Rīgas ielās daudzviet novēroti plakāti ar savādiem vēstījumiem. Ar novērojumiem cilvēki dalījušies sociālās vietnes Instagram profilā sadursme.lv.
''Kur ir asfalts?" - vēsta zīmes, kas, pēc aculiecinieku stāstītā, izvietotas daudzviet Rīgas pakaimē.

Šāds uzraksts manīts Nīcgales ielā, vel viens manīts Viestura prospektā, norāda sadursme.lv.

Kā atklāj citi soctīklu lietotāji, viņi daudzviet manījuši līdzīgas zīmes ar uzrakstiem: "Tālāk ceļa nav", "Kur ir mūsu nodokļi?", "Bermudu aplis" u.c.

View this post on Instagram

A post shared by Sadursme (@sadursme)

Komentāros pie ieraksta cilvēki atklāj vietas, kur paši redzējuši līdzīgas zīmes.

"Pilns Iļģuciems/Imanta ar šīm zīmēm", "Neatceros precīzi kur, bet redzēju "Bermuda aplis", "Pie ziepniekkalna ielas circle k ari viens metajas", "Ziepniekkalnā pie Dižozolu ielas - “Tālāk ceļa nav”", "Uz Mūkusalas ielas pie LNB, zem Dzelzceļa tilta", "Uz Džutas ielas pie Gemoss arī šorīt bija", "Uz Jelgavas ielas ir "kur ir mūsu nodokļi"", "Ulmaņa gatve pie maximas virzienā uz lidostu", "Teikā bija,Lielvārdes iela", "Prušu iela ar tads", "Gunāra Astras iela pie Autoeksperta" - komentāros ar saviem novērojumiem dalās citi iedzīvotāji.

Svukārt citi slavē idejas autoru par radošo pieeju, lai pievērstu uzmanību problēmai.

"Manuprāt, pēdējā laika labākais veids, kā vispārīgi kko panākt, lai Tevi sadzird un saklausa. Perfekti, autoram cepums", "labākā ideja, kā uzvarēt valdību!!!!! Skaisti, puiši!!!!!", "Kāds nepažēloja naudu un savu laiku , labais" - idejas autorus slavē iedzīvotāji.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:31

Jaunākās diskusijas