"Tās dienas ir beigušās"; Roka leģenda Stings atklāj, kādam krievu oligarham ir uzstājies privāti

tautaruna.lv 18.marts 2022, 0:30
 
Reuters/Scanpix/Leta
Roka leģenda Stings norādījis, ka laiki, kad mūziķi uzstājās ar privātiem šoviem oligarhiem, ir beigušies, raksta "The Mirror".

Stings esot spēlējis privātā koncertā krievu magnāta ģimenei 2016. gadā - piecus gadus pirms tam, kad oligarham noteiktas Eiropas Savienības (ES) sankcijas.

Runājot ar "The Mirror", mūziķis sacījis: "Neviens oligarhs Lielbritānijā, Krievijā vai jebkur citur nevar rezervēt koncertu, kāzas vai ballīti. Tās dienas ir beigušās."

Stings uzstājās Mihaila Gucerijeva dēla Saida kāzās Maskavā, kuras izmaksājušas vienu miljardu dolāru un tajās uzstājusies arī dziedātāja Dženifera Lopesa.

Mihailam Gucerijevam ES pērn piemēroja sankcijas par ciešām attiecībām ar Baltkrievijas līderi Aleksandru Lukašenko. Viņš tiek raksturots kā "ilggadējs Lukašenko līdzgaitnieks, kurš ir atbildīgs par nopietniem cilvēktiesību pārkāpumiem, kā arī pilsoniskās sabiedrības un demokrātiskās opozīcijas apspiešanu Baltkrievijā".

Stinga pārstāvis "The Mirror" piebilda, ka zvaigzne ir "satriekta" par Krievijas iebrukumu Ukrainā un nespēlēs šovus nevienam, kam ir saistība ar Putina režīmu.

Jau vēstīts, ka pagājušajā nedēļā Stings sociālajā vietnē Instagram publiskoja video, kurā izpilda savu 1985. gada dziesmu "Russians", kas, viņaprāt, šobrīd kļuvusi aktuālāka kā jebkad.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:37

Jaunākās diskusijas