Pazudušas krievu modeles mirstīgās atliekas atrod koferī; atklāj šokējošas detaļas

tautaruna.lv 18.marts 2022, 18:44
 
pexels.com
23 gadus vecā modele Grēta Vedlere pazuda pēc tam, kad pagājušajā gadā atklāti internetā kritizēja Krievijas prezidentu, raksta tabloīds "Daily Star".

Grēta esot pazudusi pēc tam, kad pērn tiešsaistē asi kritizēja Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu.

Sievietes bijušais draugs, 23 gadus vecais Dmitrijs Korovins atzinies, ka modeli nožņaudzis un tad aizvedis gandrīz 500 kilometrus uz Ļipeckas apgabalu un pametis mirstīgās atliekas automašīnas bagāžniekā.

Noskaidrots, ka strīda iemesls, kura dēļ Korovins nogalinājis Vedleri, patiesībā bijis saistīts ar naudu, nevis viņas kritiku par Krievijas režīmu. Viņš apstāstījis detektīviem, ka pēc modeles noslepkavošanas turpinājis publicēt ziņas viņas sociālo tīklu profilos, lai saglabātu ilūziju, ka viņa joprojām ir dzīva.

Par modeles pazušanu pirmais aizdomas izrādīja draugs, emuāru autors Jevgenijs Fosters no Ukrainas pilsētas Harkovas un lūdza citam draugam Maskavā rakstīt iesniegumu par bezvēsts pazudušu personu, kas noveda pie mirstīgo atlieku atrašanas.

Kā ziņo "Daily Star", Krievijas Izmeklēšanas komiteja publicēja video, kurā Korovins atzīstas un demonstrē, kā nogalinājis Vedleri.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:12

Jaunākās diskusijas