Danevičas un Kaimiņa strīds: Ēķis pastāsta detaļas par darbu ar aktrisi

tautaruna.lv 18.marts 2022, 17:44
 
Oksana Džadana/F64
Režisors Andrejs Ēķis kanāla STV pirmā! šovā "Kad viņas satiekas" komentējis aktrises Dārtas Danevičas un politiķa Artusa Kaimiņa strīdu, jo tā laikā aktrise filmējusies viņa seriālā.

Nesen sabiedrību pāršalca ziņa par Danevičas un Kaimiņa publisko šķiršanos. Tāpat zināms, ka aktrise nesen filmējusies Andreja Ēķa seriālā, tāpēc raidījuma vadītājas vaicāja režisora viedokli par skaļo skandālu.

Režisors pastāsta, ka tad, kad noskatījis aktrisi lomai, viņš baidījies, vai viņa, ņemot vērā faktu, ka ir jaunā māmiņa, varēs filmēties, bet aktrise bijusi gatava darbam. A. Ēķis atklāj, ka arī Artuss atbalstījis dēla māti.

A. Ēķis neslēpj, ka jau Kostarikā sapratis, ka abu attiecībās iet kā pa celmiem - šodien labi, rīt vairs nē.

"Viņa ir tik profesionāla aktrise," saka A. Ēķis, norādot, ka tiklīdz ieslēgusies kamera, aktrise bijusi darba gatavībā, neskatoties uz personiskajiem pārdzīvojumiem.

Viņš uzskata - ja nekas cits vairs nelīdz, nav nekas nosodāms, ka par ģimenē notiekošo runā skaļi, taču piebilst - to, kā ir patiesībā, zina tikai viņi paši. Viņš arī atbalsta to, ka sievietes par šādām situācijām runā publiski, tā palīdzot citām.

Kā vēstījām, visupirms Dārta Daneviča "Twitter" pauda uztraukumu un lūdza ieteikumus, kā rīkoties situācijā, kad bērna tēvs paņēmis bērnu sev līdz un neizpauž atrašanās vietu.

Vēlāk savu skaidrojumu sniedza arī Artuss Kaimiņš. Pāris dzīvojot atsevišķi un ir slēgta savstarpēja vienošanās par satikšanās iespējām ar bērnu. Šobrīd bērns atrodas pie Artusa, viņa jaunajā dzīvesvietā. Dārta nepalika atbildi parādā.

Tā kā viņu skaidrošanās notika ar soctīklu starpniecību publiski netrūka padomdevēju un dažādu komentāru sniedzēju.

Arī šoreiz Dārta reaģēja, atklājot, ka attiecībās bijuši ilgstoši emocionālās un psiholoģiskās vardarbības apstākļi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:55

Jaunākās diskusijas