"Intar, apstājieties!"; Busuļa ievietotais video izraisa komentāru vētru

tautaruna.lv 9.marts 2022, 16:13
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Mūziķis Intars Busulis, kurš nesen publiski pauda atbalstu Ukrainai, sociālajā vietnē Instagram ievietojis video ar Krievijas politiķi Dmitriju Medvedevu.

Video ar Medvedevu un tad sprādzienu trokšņiem radījis īstu vētru komentāros, kur, kamēr liela daļa cilvēku pauž atbalstu mūziķim un pateicas par viņa nostāju, citi, lielākoties krievu valodā esošajos komentāros, pauž vilšanos un lūdz viņu "apstāties".

Nepilnas diennakts laikā kopš publicēšanas video jau bija noskatīts vairāk nekā 15 800 reižu un tam pievienoti vairāk nekā 80 komentāri.

"paldies Tev par to, ka nes taisnību klausītājiem! Ar vislielāko cieņu !!! Paldies par patiesību, mīlu vēl vairāk! Slava Ukrainai" - latviešu un krievu valodās raksta mūziķa sekotāja.

"Paldies, Intar! Lumpeņi atbirs. Pakliegs, paplosīsies un atbirs. Kāds sapratīs, ka kļūdījies, kāds grims naidā uz visu pasauli kopā ar savu vadoni. Paldies!" - pauž komentētāja.

"Intar, paldies par nostāju! Diezgan jau briesmīgi atklāt, ko propagandas pārņemtie visu laiku īstenībā domājuši.." - raksta komentāra autors.

"Intar, apstājieties! Šī nav jūsu tēma," pausts vienā no komentāriem.

"Tu man tik ļoti patiki, un tagad tu izskaties tā, ka es pat negribu rakstīt, bet es zinu vienu - tādam nedrīkst būt. Pretīgi lasīt un klausīties, jo kad Kreivijā pelnīji, tas bija labi, kļuvi bagāts," uzskata komentētāja, bet cits norāda, ka viņam par dziedātāju ir "spāņu kauns".

"Labi, tagad dziedi savos Talsos. Kāpēc līst uz Krieviju, kuru ienīsti, mēs arī šeit jūtamies labi," raksta komentāra autore.

Jau vēstīts, ka pagājušajā nedēļā I. Busulis publiski pauda savu atbalstu Ukrainai un nosodījumu Putinam.

"Es nekad vairs nebūšu tas Intars, ko pazināt vakar. Tāpat kā daudzi no jums. Esmu ticējis, ka mūzika, tāpat kā ekonomiskās saites, diplomātija palīdz veidot labākas attiecības un dod cerību labākai nākotnei, bet šobrīd ir jābūt absolūti skaidriem savos vēstījumos un darbos…" - soctīklos rakstīja mūziķis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:34

Jaunākās diskusijas