Viņķelis: 3 līdz 4 eiro par litru benzīna nav nekas neparasts

tautaruna.lv 9.marts 2022, 18:30
 
Ekrānuzņēmums
“Benzīns tūlīt būs divi eiro, gan jau būs arī trīs, situācijai turpinoties, tur nav arī milzīgi daudz veidu no tās cenas izvairīties – tas karš ir sācies,” raidījumā saka politisko procesu vērotājs Pēteris Viņķelis.

Psihologs un politisko procesu vērotājs Pēteris Viņķelis RīgaTV 24 raidījumā „Kur tas suns aprakts?” komentē degvielas sadārdzinājumu, kas izveidojies arī Krievijas iebrukuma Ukrainā rezultātā.

“Benzīns tūlīt būs divi eiro, gan jau būs arī trīs, situācijai turpinoties, tur nav arī milzīgi daudz veidu no tās cenas izvairīties - tas karš ir sācies,” saka Viņķelis un piemitina, ka kamer procesi nonāks pie kada rezultāta, jarēķinās, ka būs izmaksas.

“Tā cena ir jāapzinās, un arī jāapzinās, ka neko daudz mainīt mēs tur nevaram, jo tās alternatīvas nav daudz lētākas. (..) Līdz ar to četri eiro par litru benzīna nav nekas neparasts,” Viņķelis apgalvo.

“Tu vari no tās cenas izvairīties, ja tu sū** Putinam, " piebilst bijušais reģionālās attīstības, tieslietu un ekonomikas ministrs Aigars Štokenbergs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:06

Jaunākās diskusijas