Soctīklos neizpratnē par to, kas notiek lielajā Krievijas propagandas kanālā

tautaruna.lv 9.marts 2022, 13:09
 
F64
Mikroblogošanas vietnes Twitter lietotāji aktīvi diskutē par redzēto Krievijas politisko jautājumu eksperta Vladimira Solovjova (jāuzsver, ka viņš tiek saukts par vienu no lielākajiem Krievijas politikas propagandistiem) raidījumā.

Twitter lietotāji ir neizpratnē, kā raidījumā, kurā Krievijas un Ukrainas konflikts tiek pasniegts no pilnīgi cita skatupunkta nekā Rietumos, kāds eksperts stāsta par to, ka viņš vispār nesaprot, kas tagad notiek Ukrainā.

"Nesaprotu, kā krievijas aģitpropā varēja iespraukties tāds sakāvniecisks rūgtums. Cerams, ka tā nav kkāda amizanta dūmu un spoguļu taktika."

"Paklau, man šo skatoties nāk prātā viens, sabotāža pret pļutkinu. Sabotē, lai novāktu. Lai radītu iedzīvotāju neapmierinātību par netalantīgu valsts vadību."

"Man šķiet, ka šim galvenais vēstījums - karā neveicas, jo saudzējam iedzīvotājus. Smalks veids, kā attaisnot pašreizējo situāciju un pateikt, ka nevis ukraiņi ir malači, bet krievi pārāki līdzjūtīgi."

"Interesanti, ka izskan vārds "karš"... 15 gadi cietumā."

"Neticu, ka te kaut kas iespraucies. Apzinàta rietumu maldināšana, lai no paduses izvilktu īsto mantu?…. ļoti ceru, ka nē. Bet neticu šādiem video. Pārāk atklāti par neveiksmēm, izmantojot demoniskajā zemē aizliegtu retoriku. Netīra manta."

Arī Politisko procesu apskatnieku Jurģi Liepnieku pamatīgi pārsteidza video redzētais.

"Šis ir kaut kas jauns!!! Solovjova (!!!) kanālā, viens no lielākajiem vanagiem, 20 min stāsta, ka vispār nesaprot, kas notiek. Neviena pilsēta nav ieņemta, panākumu nav, ko dara armija, nav skaidrs, tad nevajadzēja sākt, ja nespēj, vai tapēc bija vajadzīgi tādi upuri, utt."

Kā ziņots, videopakalpojumu sniedzēja "YouTube" administrācija dzēsusi Kremļa vadošā propagandista Vladimira Solovjova kanālus.

"YouTube" izdzēsusi viņa kanālu "Solovjov Live", kā arī viņa televīzijas programmas "Svētdienas vakars ar Vladimiru Solovjovu" kanālu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:28

Jaunākās diskusijas