Kijeviete, kas ar marinējumu burku notrieca dronu: Žēl par tiem tomātiem

tautaruna.lv 9.marts 2022, 12:09
 
pixabay
Jau vēstījām, ka kāda sieviete Ukrainā ar marinējumu burku notriekusi dronu. Ar sievieti sazinājusies Ukraiņu ziņu vietne "Liga.net.ua", informē "Express".

Sievietes vārds ir Oeļena un viņa kļuvusi slavena visā pasaulē, kad ar marinējumu burku notriekusi aizdomīgu dronu, kas lidinājies pie viņas balkona.

Viņa ukraiņu medijam pastāstījusi, ka atradusies uz balkona un smēķējusi, kad parādījies drons. Viņa dronu notriekusi ar marinētu tomātu burku.

"Laikam aiz bailēm. Jo man bija bail. Un, ja nu no turiens uz mani sāks šaut! Žēl par tiem tomātiem... Es nezinu, kur tās pasakas, par gurķiem nāca," Liga.net.ua saka Oļena. "Tie bija tomāti ar plūmēm, mani mīļākie. Litra burka."

Gadījumā, ja ierīci izseko, ukrainiete kopā ar vīru drona atliekas sadalīja un ievietoja vairākās tvertnēs. Viņi arī notīrījuši stikla fragmentus, lai kaimiņu suņi nesagrieztu ķepas.

Oeļena sacīja, ka, viņasprāt, ierīci darbināja laupītāji, kas meklē tukšus dzīvokļus, kurus apzagt.

Sieviete arī apstiprinājusi, ka nepametīs Kijevu pēc tam, kad Krievija iebrukusi Ukrainā.

Jau vēstījām, ka Ukrainas Ārlietu ministrijas padomniece Ļubova Čibulska par notikušo pastāstīja sociālajos medijos, rakstot, ka Kijevā kāda sieviete no balkona ar gurķu burku notriekusi Krievijas dronu. "Kā viņi domāja okupēt šo valsti?" - nobeigumā jautāja padomniece.

Vēlāk viņa pievienoja jaunu ziņu: "Mūsu plašsaziņas līdzekļi atrada šo dāmu. Stāsts ir pierādīts. Ar nelielu labojumu: tie bija marinēti TOMĀTI."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl portālā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:22

Jaunākās diskusijas