Baiba Sipeniece Gavare sagatavojusi somu X stundai

tautaruna.lv 2.marts 2022, 21:00
 
Dmitrijs Suļžics /F64
TV un radio personība Baiba Sipeniece-Gavare, kura skaļi pauž savu attieksmi pret Krievijas un Ukrainas konfliktu un kuras kritiskie izteikumi iepriekš par Intara Busuļa un Prāta vētras draudzību ar Krieviju izraisīja lielu rezonansi sabiedrībā, atklājusi, ka sagatavojusi somu X stundai.

Baiba Sipeniece-Gavare sociālajā vietnē "Tik Tok" publicētajā video saka, ka viņa dara, to, ko šajā situācijā var darīt, - protestē pie Kreivijas vēstniecības, ziedo un gatava dot pajumti bēgļiem. Tāpat viņai esot sagatavota soma X stundai.

"Jā, es varu protestēt pie Krievijas vēstniecības - es to darīšu vēl. Jā, es varu ziedot - es to darīju un darīšu vēl. Jā, es varu dot pajumti ukraiņu bēgļiem, un es to darīšu. Es esmu sakārtojusi X stundai somu, bet es nekad to negribēšu vērt vaļā," video saka Sipeniece-Gavare.

Arī noslēdzot savu sakāmu, Baiba novēl visiem mieru un to, lai nekad nebūtu jāver soma, kas ir sakārtota X stundai.

Kā vēstīts, LTV intervijā radio personība Baiba Sipeniece-Gavare pauda: "Šī ir ļoti liela mācība mums visiem, un šeit es gribu vērsties arī pie saviem kolēģiem, pie šovbiznesa pārstāvjiem, tie, kuri brauca un apkalpoja oligarhus, viņi vairoja šo situāciju, viņi ir līdzvainīgi, un es to jau teicu 2014. gadā, ka nebūs labi, nedrīkst ar ienaidnieku koķetēt, jo, braucot un muzicējot viņu ballītēs, apkalpojot viņus, jūs viņiem devāt sajūtu, ka viņi ir normāli.

Lūk, rezultāts. Un, nevajag, "Prāta vētra", tagad nākt uz koncertu, uz skatuves un izlikties, it kā nekas nebūtu bijis. Jūs esat līdzvainīgi. Intar [Busuli], tu arī esi līdzvainīgs, un visa jūsu apkalpojošā komanda.

Un, lūk, mēs stāvam katastrofas priekšā, tas ir tikai tāpēc, ka jums krekls bija tuvāks par sirdsapziņu. Diemžēl tā ir, un mēs tagad varam tikai lūgt augstākos spēkus, lai mēs izdzīvotu, lai saprāts uzvarētu."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:37

Jaunākās diskusijas