Kampars: Krievijas pārvaldītie informācijas kanāli rīkojas pēc Gebelsa definētajiem priekšrakstiem

tautaruna.lv 2.marts 2022, 17:30
 
Ekrānuzņēmums
Politiķis un bijušais ekonomikas ministrs Artis Kampars TV24 raidījumā "Kur tas suns aprakts" komentē notiekošo krievu sabiedrības informatīvajā telpā.

Politiķis un bijušais ekonimikas ministrs Artis Kampars TV24 raidījumā "Kur tas suns aprakts" klāsta savu viedokli par sabiedrībā un informatīvaja telpā notiekošo kara apstākļos.

"Viņi, līdzīgi, kā Hitlers, ir atraduši ideoloģisku pamatojumu šim visam. "Mūsu liela, varena krievzeme tiek plosīta", tur tēzes ir precīzas saliktas auglīga augsnē. Tas absurds lielākais, ko pauž - "ebrejs Zelenskis ir nacists", absurds," raidījumā pauž Kampars.

Toties savā sociālās vietnes "Facebook" kontā Kampars par šo pašu tēmu saka: "Šis karš galvenokārt ir par cilvēku prātiem. Agresors var justies netraucēts vienīgi tad, ja spēj pasniegt sevi kā atbrīvotāju, miera nesēju un taisnības atjaunotāju. Šobrīd cīņa par Ukrainu notiek tieši krieviski runājošajā mediju telpā, kurā dominē Orvela savulaik noformulētie absurdi :” Karš ir miers. Brīvība ir verdzība. Nezināšana ir spēks”. Krievijas pārvaldītie informācijas kanāli rīkojas tieši pēc Gebelsa definētajiem priekšrakstiem: „Melot vajag tik nekaunīgi, lai nevarētu noticēt, ka tik nekaunīgi iespējams melot”."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:22

Jaunākās diskusijas