Ksenija Sobčaka: Labāku PR kampaņu Krievijai nevar iedomāties

tautaruna.lv 20.februāris 2022, 11:41
 
Scanpicx
Pazīstamā Krievijas žurnāliste Ksenija Sobčaka "Instagram" pauž savu viedokli par kara iespējamību un Putinu.
Pazīstamā Krievijas žurnāliste un sabiedrības dāma Ksenija Sobčaka sociālajā vietnē "Instagram" pārtraukusi klusuma pauzi par notiekošo politikā un izteikusi savas domas par karu un Putinu.

Ieraksta sākuma Sobčaka apgalvo, ka iepriekš klusējusi, lai nepalielinātu mediju rīkoto histēriju, tomēr nolēmusi klusēšanu pārtraukt.

"Jāatzīst, ka uz šīs krīzes fona, īstā histērija ir amerikāņu avīzēs, Baidena izteikumi (“Karš notiks 16. datumā”), Zeļenskis (“Karš? Tātad izliksim karogus un uzliksim lentītes!”), Putins izskatījās nobriedis, adekvāts politiķis," pauž Sobčaka.

Turpinājumā apgalvojot, ka šādu viedokli vaiņai radījuši Rietumu mediji, "cilvēkam ar liberāliem uzskatiem". Sobčaka uzskata, ka "nejēdzības ap 16.datumu" radījušas Krievijai veiksmīgu PR kampaņu.

Ksenja Sobčaka ieraksta nobeiguma kristizē ārzemju medijus "Reuters", "Bild", "Financial Times" un arī Krievijas TV ekspertus par nepatiesību publicēšanu.

"Galvenais secinājums gudram vērotājam: mediji aizvien ir ceturtā vara. Bet tagad šī vara balstās uz viltojumiem un histēriju. Un tas nevienu neinteresē. Pēc nedēļas tu aizmirsīsi un izplatīsi vēl vienu stulbu, aizmirstot, ka burtiski tikai tagad tu esi pilnībā izdrāzts, " apgalvo Sobčaka.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:06

Jaunākās diskusijas