"Viņš ir pretīgs"; Džulija Robertsa kritizē savu kolēģi, slavenu Holivudas aktieri

tautaruna.lv 20.februāris 2022, 16:43
 
AP/Scanpix/Leta
Holivudas aktrise Džulija Robertsa atklāj, ka reiz strādājot pie filmas kopā ar kādu cienījamu aktieri, viņu starpā valdīja savstarpēji liela nepatika.

Portāls "Best life" ziņo, ka Džulijai Robertsai un aktierim Nikam Noltem bija "īpašas" attiecības.

Viņi viens otru nevarēja ciest.

Abi aktieri kopā filmējas filmā "Man patīk nepatikšanas" (I Love Trouble), 1994. gadā.

Lai arī abi kopā strādājuši pirms vairākiem gadu desmitiem, nepatika nav pazudusi.

Kā izrādās filmēšanās laukumā abi aktieri nekādi nespēja saprasties. Pēc filmas iznākšanas aktieri vairākkārt viens otru aprunāja dažādās intervijās.

"Kopš brīža, kad es viņu satiku, mēs viens otram radījam grūtības un, protams, mēs krītam viens otram uz nerviem," reiz sacīja Robertsa.

Aktrise savam kolēģim veltīja visai aizskarošus vārdus. "Viņš ir pretīgs. Viņš mani ienīdīs par to, ko es tagad saku, taču šķiet, ka viņš dara visu, lai atvairītu no sevis cilvēkus."

Nolte nepalika atbildi parādā un intervijā pauda savu viedokli par Robertsas teiktajiem apvainojumiem. "Nav jauki kādu saukt par pretīgu. Taču viņa nav jauks cilvēks. To visi zina."

Vēl joprojām nav īsti skaidrs, kas notika abu aktieru starpā, taču atsevišķi avoti ziņo, ka Robertsai pie sirds negāja Noltes bravūra. Saprotot, ka viņš Robertsai nepatīk, Nolte reizēm speciāli centies nokaitināt aktrisi.

Džūlija Fiona Robertsa ir amerikāņu aktrise. Viņa kļuva pazīstama pēc filmēšanās 1990. gada romantiskajā komēdijā "Jaukā sieviete", filmas ieņēmumi sasniedza 464 miljonus ASV dolāru. Viņa vēl ir filmējusies tādās filmās kā "Mana labākā drauga kāzas", "Mistiskā pica", "Notinghilla", "Bēgošā līgava", "Valentīna diena", "Pelikānu lieta", "Oušena banda", "Oušena ducis".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:36

Jaunākās diskusijas