Turcijas iedzīvotājs, kurš savu sievu- grūtnieci norgrūda no klints, ir notiesāts

tautaruna.lv 20.februāris 2022, 21:00
 
Ekrānuzņēmums
Vīrs, kurš savu sievu-grūtnieci nogrūda no klints pēc tam, kad pievilināja viņu uz klints malu, lai fotogrāfētos, ir ieslodzīts uz 30 gadiem.

40 gadus vecais Hakans Eisals tika notiesāts par savas sievas Semras Eisalas (32), kura bijusi septītajā grūtniecības mēnesī, nogrūšanu no klints Turcijas dienvidos 2018. gada jūnijā.

Policija apsūdzēja Eisalu par viņa sievas nogrūšanu no klints valsts populārajā Tauriņu ielejā Mulgas dienvidaustrumu rajonā.
Policistiem radās aizdomas par Eisalu pēc tam, kad ziņu reportāžās tika izplatītas fotogrāfijas, kurās pāris bija redzams klints virsotnē, un tas lika lieciniekam nākt klajā ar video pierādījumiem, ka 40 gadus vecais turks uzvedies savādi.

Redžeps Sahins, kurš nofilmēja Semras pēdējos mirkļus, runāja tiesas sēdē un sacīja tiesai: "Es tur apstājos, lai kopā ar ģimeni apskatītu skatu uz Kabakas līci. Mana meita filmēja skatu ar manu telefonu, un Eisalu pāris tajā brīdī nokāpa pa nogāzi. Mēs pat jokojām: vai nu šis vīrietis nometīs sievieti, vai sieviete nometīs vīrieti. Viņu starpā nebija nekādas saprašanās."

Cits aculiecinieks sacīja, ka Eisals pēc incidenta izskatījās neparasti mierīgs.

Viņš teica: "Es braucu uz turieni, kad redzēju, ka kāds man pamāja, un es apstājos. Hakans atnāca un teica, ka viņa sieva ir nokritusi no klints. Mēs nekavējoties izkāpām no mašīnas un sākām viņu meklēt, bet mēs nevarējām atrast."

Viņš piebilda: "Mēs centāmies pietuvoties malai, lai labāk apskatītu. Hakans nenāca ar mums tur lejā. Mēs tur palikām, līdz ieradās policija. Hakans bija ļoti bezrūpīgs un mierīgs. Viņš neizturējās kā vīrietis, kura sieva tikko bija nokritusi no klints."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:51

Jaunākās diskusijas