Aktiera Toma Henksa dēls stāsta par sāpīgo bērnību

tautaruna.lv 20.februāris 2022, 14:02
 
Ekrānuzņēmums
Amerikāņu aktiera Toma Henksa dēls Čets Henkss stāsta par to, kā patiesībā bija augt uzmanības centrā kā vienam no Toma Henksa bērniem, ziņo portāls "Foxnews.com".

31 gadu vecais vīrietis savā jaunajā "YouTube" kanālā ievietoja 13 minūšu garu videoklipu, kurā stāsta, ka cilveki uzskata, ka ir "priviliģēts" un tiek "izlutināts" tēva un mātes Ritas Vilsones slavas dēļ.

"Ir daudz priekšrocību, taču dažreiz tas var būt diezgan dīvaini," par piedzimšanu slavenā ģimenē sacīja Čets, piebilstot, ka priekšrocības ir "pašsaprotamas".

Lai gan viņš uzsvēra, ka ir bijis pateicīgs par nodzīvoto dzīvi, viņš arī sacīja, ka uzaugt par slavena aktiera dēlu ir "abpusgriezīgs zobens".

"Tas ir daudz sarežģītāk, un daudzi cilvēki to īsti nesaprot. Jāpatur prātā, ka slava ir visspēcīgākā narkotika. Tā var būt arī vispostošākā. Cilvēki ir aizrāvušies ar slavu. Visi vēlas būt slaveni. Tas rada lielu greizsirdību, daudz skaudības. Katrs dara visu, ko var, lai kļūtu slavens. Bet patiesība ir tāda, ka slavas un vēlme pēc citu cilvēku atzinības tikai pastiprina ciešanas. Patiesa atzīšana var nākt tikai no jums pašiem," video turpina Čets.
Čets slavēja savus vecākus un īpaši tēti par to, ka viņš viņu nav lutinājis. Ja viņš gribēja naudu, viņam tā bija "jānopelna", viņš teica.

"Cilvēkiem bija viedoklis par mani, pirms viņi pat bija meģinājuši mani iepazīt, un bija ārkārtīgi grūti to mainīt, tāpēc es saskāros ar lielu nicinājumu, lielu naidīgumu, daudz negatīvisma. Tas lika man nocietināties,"viņš piebilda.

"Es esmu mainījis savu dzīvi. Es vairs neesmu gājis pa pašiznīcinošo ceļu, lai tiktu galā ar savām dusmām un aizvainojumu, pašiznīcinoties, meklējot baudu, ballējoties, narkotikas, alkohols.Tagad es koncentrējos uz darbu un cenšos būt par labāko, kāds es varētu būt."

Viņš ir uzsācis fitnesa programmu HanxFit, un viņš plāno vairāk pastāstīt par savu dzīves stāstu savā YouTube kontā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:56

Jaunākās diskusijas