Šleseram liels sašutums par Covid-19 ierobežojumu atcelšanu martā

tautaruna.lv 7.februāris 2022, 11:30
 
F64
Politiķis Ainārs Šlesers neslēpis sašutumu par Latvijā martā it kā gaidāmo Covid-19 ierobežojumu mīkstināšanu. Šlesers neizprot to būtību.

Kā tika ziņots, no marta Latvijā varētu mīkstināt gandrīz visus Covid-19 ierobežojumus, atstājot maskas, sertifikātus un ierobežojot lielo pasākumu rīkošanu virs 3000 apmeklētājiem, diskusijā TV24 pieļāva veselības ministra Daniela Pavļuta (AP) padomnieks rīcībpolitikas jautājumos Kaspars Bērziņš.

Šlesers paudis neizpratni par šādu ierobežojumu mīkstinšānu, sakot, ka vai nu viņš ir pilnīgs idiots, vai arī idioti ir tie, kuri saka, ka martā tiks atcelti visi ierobežojumi, izņemot maskas un sertifikātus.

"Vai nu es esmu pilnīgs idiots, vai arī idioti ir tie, kuri saka, ka MARTĀ TIKS ATCELTI VISI IEROBEŽOJUMI, IZŅEMOT MASKAS UN SERTIFIKĀTUS. Par maskām man ir skaidrs, Kariņa-Levita režīms grib, lai maskas TIEK NĒSĀTAS MŪŽĪGI.
Bet tas, kas man pilnīgi nav skaidrs, ko nozīmē ATCELT IEROBEŽOJUMUS, BET ATSTĀT SERTIFIKĀTUS?
Esmu izslimojis Covid ārpus Latvijas, neesmu saņēmis Latvijā sertifikātu. Nevaru apmeklēt Latvijā veikalus, kafejnīcas, kinoteātrus….!
Ko nozīmētu šī jaunā BRĪVĪBA man un tādiem cilvēkiem, kuriem nav sertifikātu, kuri nav vakcinēti, vai ir izslimojuši, bet kuriem ir jau beigušies sertifikāti?
Tas ko tas nozīmē, ka manā dzīvē un citu cilvēku dzīvē, kuriem nav sertifikāta, NEKAS NEMAINĪSIES!" raksta politiķis.
Viņš piebilst, ka Igaunijā, Lietuvā, Anglijā un daudzās citās ES valstīs, tiešām cilvēkiem būs brīvība, jo varēs dzīvot BEZ SERTIFIKĀTIEM.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:52

Jaunākās diskusijas