Dziedātāja pārsteidz koncerta apmeklētājus ar savu rīcību

tautaruna.lv 7.februāris 2022, 19:30
 
Ekrānuzņēmums
Dziedātāja Billija Ailiša pārtraukusi savu uzstāšanos koncertā, jo noskaidrojies, ka vienai no koncerta apmeklētajām palicis slikti.

Amerikāņu dziedātāja sestdien uzstājās Atlantā, "State Farm Arena", kas bijusi pārpildīta ar faniem - it īpaši netālu no skatuves.

Koncerta apmeklētājai palicis slikti, sievietei esot bijusi apgrūtināta elpošana, un viņai bija nepieciešams inhalators.
Par laimi, Billijai tāds bija pa rokai un viņa lūgusi skatuves komandai to pēc iespējas ātrāk nogādāt sievietei. Kamēr fane tika aprūpēta, Billija nomierināja pūli, lika viņiem dziļi elpot un atkāpties, vienlaikus norādot, ka viņa vēlas parūpēties par savu elpošanu.

Cilveki atsaucas uz faktu, ka cita dziedatāja Trevisa Skota novembra koncerts turpinājās vairākas minūtes pēc tam, kad notikums tika pasludināts par masveida negadījumu - daudziem ir aizdomas, ka viņš zināja par notiekošo. Viņš to stingri noliedz, apgalvojot, ka bijis neziņā.

Billija Ailiša ir amerikāņu dziedātāja. Pirmo popularitāti Ailiša ieguvusi ar dziesmu "Ocean Eyes", kas tika izlaists kā singls platformā SoundCloud 2016. gadā. 2019. gadā izlaists viņas pirmais albums "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?". Šis albums tika pozitīvi novērtēts mūzikas kritiķu vidū, kā arī tas sasniedza vairāku valstu mūzikas topu virsotnes.

@mads_pan

live music is a sanctuary; safety is the foundation.

♬ original sound - mp

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:53

Jaunākās diskusijas