VIDEO: Monako princes Greisas Kellijas mazmeita "Chanel" modes skatē jāj ar zirgu

tautaruna.lv 30.janvāris 2022, 16:30
 
Ekrānuzņēmums
Šogad Parīzes modes nedēļā "Chanel" modes skatē notika kas negaidīts - tajā melna zirga mugurā izjāja Monako princeses Greisas Kellijas mazmeita Šarlote Kaziragi.
35 gadus vecā, pieredzējusī jātniece Šarlote Kaziragi, kura ir viena no jaunākajām "Chanel" vēstnesēm, atklāja skati, izjājot karaliska zirga mugurā. Pēc tam viņa nokāpa no zirga un sniedza iespēju skatītājiem aplūkot "Chanel" melno tvīda tērpu.

Pirms izjašanas gaismā, sasveicinājās ar vairākiem augsta līmeņa viesiem, tostarp Margotu Robiju, Farelu Viljamsu un Vogue galveno redaktori Annu Vintūru.

Iepriekš Šarlote Kaziragi strādājusi par modeli Gucci un Saint Laurent. Viņas māte Hannoveres princese Karolīna bija nelaiķa Chanel radošā direktora Karla Lāgerfelda tuva draudzene. Reklāmas video, kas tika izveidots pirms izrādes, Kasiragi sacīja, ka zirgu izmantošana atbilst Šaneles un tās dibinātāja stāstam.

"Es uzreiz domāju par stāstu par Šaneli un Gabrielu Šaneli," piebilda Kasiragi. "Zirgi un izjādes bija ārkārtīgi svarīgi, ja ne ļoti svarīgi, viņas redzējumā par zīmolu."

Šarlote ir Hannoveres princeses Karolīnas un 1990. gadā mirušā itāļu uzņēmēja Stefano Kaziragi otrais bērns.

Modes skate pilnā garumā:

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:18

Jaunākās diskusijas