"Jūtūberis" izdara ko tādu, ko 21 gadu nespēja paveikt policija; kas tas ir?

tautaruna.lv 30.janvāris 2022, 15:45
 
Ekrānuzņēmums no Youtube
Ūdenslīdējs, "jūtuberis" Džeremijs Saids atrisinājis 21 gadu ilgu, neatklātu divu cilvēku pazušanas lietu, ziņo "Zenger".

2000. gadā bez vēsts pazuda divi jaunieši. Policija nespēja atklāt šo lietu, tāpēc līdz šim nebija zināms, kas notika ar abiem jauniešiem.

Pēc 21 gada šo lietu izdevās atklāt "jūtuberim".

Džeremijs savā "YouTube" kontā ievieto video, kuros var redzēt, kā viņš ūdenstilpņu dzelmēs meklē dažādus dārgumus - cilvēku pazaudētās lietas. Nereti viņam ir izdevies atrisināt dažādas mistērijas, kas saistītas ar cilvēku pazušanu ūdenstilpnēs.

2000. gadā bez vēsts pazuda 18 gadus vecā Erina Fostere un 17 gadus vecais Džeremijs Behtels. Jaunieši pēdējo reiz tika redzēti 2000. gada 3. aprīlī. Kā atzīs policija, tad gadiem ilgi šajā lietā nebija jaunu pierādījumu, kas palīdzētu izmeklēšanā, lai noskaidrotu, kas ar jauniešiem ir noticis.

Džeremijs nolēma atrisināt šo lietu. Viņš ar speciālu aprīkojumu pārmeklēja ASV, Tenesī upi. Pērn novembrī viņa atradums izraisīja plašu rezonansi. Viņš upes dzelmē atrada automašīnu.

Izrādās, ka dzelmē esošā automašīna, ir saistīta ar abu jauniešu pazušanu. Upē atrastā mašīna piederēja pazudušajai meitenei.

Mašīnā tika atrastas divu cilvēku mirstīgās atliekas. Šobrīd tiesu medicīnas speciālisti veic pārbaudes, lai apstiprinātu vai noliegtu, vai tie ir pirms 21 gada pazudušie jaunieši.

Šobrīd policija turpina izmeklēšanu. Līdz šim brīdim nav noskaidrots, kā un kāpēc automašīna nonāca upē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas