Kādēļ gan meitene sēž vienā laivā ar brūno lāci?

tautaruna.lv 30.janvāris 2022, 18:30
 
Ekrānuzņēmums
Neprastais stāsts par meiteni, kura makšķerē kopā ar īstu brūno lāci, sākas Novisibirskā, Krievijā.

Novisibirskas iedzīvotāja Veronika Dička vada dienas kopā ar brūno lāci, kura vards ir Ārčijs.

Abi tika nofotogrāfēti kopā makšķerējot ezerā Novosibirskā, Krievijā. Fotogrāfijas izskatās kā no pasakas. Lai gan viņi pavada daudz laika kopā, makšķerēšana joprojām ir viņu iecienītākā nodarbe. Varbūt tāpēc, ka abiem ļoti patīk jauni piedzīvojumi.

"Arčijs katru dienu pavada kopā ar mums un ir neprātīgi iemīlējies ūdenī," sacīja Veronika. “Viņam ļoti patīk, kad es viņu vedu uz jaunām vietām. Mēs esam kā ģimene, dalām ēdienu, guļ manās rokās, kad baidās, un slēpjas aiz manis. Mēs viņu izglābām no dabas parka, bet nevaram palaist savvaļā, jo viņš visu mūžu nodzīvojis nebrīvē, " stāsta Veronika.

Lācis Ārčijs lielāko daļu savas dzīves pavadījis dabas parkā, un tāpēc viņu nevarēja palaist brīvībā pat pēc izglābšanas. Diemžēl tā parasti notiek ar savvaļas dzīvniekiem, kuri tiek turēti nebrīvē pārāk ilgi. Tomēr viņa dzīve krasi mainījās pirms diviem gadiem, kad viņš satika Veroniku.

Jaunā sieviete nolēma uzņemties atbildību par šo maigo milzi un pieskatīt viņu. Vairākus gadus viņus vieno ļoti neparasta, bet tik skaista draudzība!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:45

Jaunākās diskusijas