Atklāts efektīvs veids, kā divu minūšu laikā aizmigt

tautaruna.lv 30.janvāris 2022, 14:45
 
pexels.com
Sociālajā medijā "TikTok" fitnesa treneris Džastins Agustins dalās ar padomu, kā veiksmīgi divu minūšu laikā iemigt.

Džastins iesaka izmēģināt tehniku, kuru pielieto karavīri.

"Šis paņēmiens tika izstrādāts militāristiem, lai karavīri varētu aizmigt jebkurā laikā, jebkurā vietā, pat kaujas laukā, kad apkārtēja vide ir ļoti neērta un ir liels troksnis," sacīja Džastins.

Sākotnēji nepieciešams apgulties un dziļi ieelpot, un pakāpeniski atslābināt katru ķermeņa daļu.

"Sāciet ar pieres muskuļu atslābināšanu," skaidro Džastins. Pēc tam, turpinot veikt dziļas ieelpas, nepieciešams atslābināt acis, vaigus, žokli. Svarīgi ir koncentrēties uz elpošanu. Pēc tam nepieciešams atslābināt kaklu un plecus, krūšukurvi, vēderu, augštilbus, ceļgalus, kājas un pēdas.

Kad cenšaties atslābināt plecus, nepieciešams iedomāties, ka no galvas līdz kāju pirkstiem plūst siltums.

Viņš uzsver, ka veicot šo tehniku svarīgi ir atbrīvot prātu no domām, stresa. Nepieciešams pie sevis domāt, ka atrodaties kanoe laivā, mierīga ezera vidū. Vai arī, ka guļat šūpuļkrēslā pilnīgi melnā istabā.

Ja kādā brīdi jūs sākat domāt par kaut ko citu, nevis atslābināšanos, nepieciešams 10 sekundes pie sevis atkārtot vārdu "nedomā".

@justin_agustin Technique to falling asleep in 2 minutes! Insp. AsapSCIENCE on YT #sleep #fallasleep #insomnia #insomniac #learnontiktok #howto ♬ You - Petit Biscuit

Džastins atzīst, ka šo tehniku nepieciešams piekopt ilgākā laika periodā, lai tā tik tiešām nostrādātu un jūs aizmigtu divu minūšu laikā. Nepieciešamas vismaz sešas nedēļas, lai ķermenis pie šīs tehnikas pierastu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:38

Jaunākās diskusijas