Didrihsone pikta par skaistumkopšanas pieraksta atcelšanu bēru dēļ: Nu tas skan diezgan neforši tagad

tautaruna.lv 30.janvāris 2022, 8:30
 
Dmitrijs Suļžics / F64
Uzņēmējas un "Instagram" influencere Elīna Didrihsone saņēmusi nosodījumu pēc tam, kad paudusi neizpratni par skaistumkopšanas procedūras atcelšanu, jo meistarei jādodas uz bērēm.

Fitnesa entuziaste Justīne Peteropša sociālajā vietnē "TikTok" dalījusies ar māsas pieredzi ar Didrihsones attieksmi. Īsajā video stāstiņā sākotnēji redzama Didrihsone, kura dalās ar pārdomām par reliģiju, bet pēc pāris sekundēm šo video turpina Justīne Petropša, sniedzot savu vērtējumu par influenceres patieso dabu.

"Sāksim ar to, ka mūsu ģimeni pameta viens ļoti īpašs cilvēks - 25. janvārī mana vecmāmiņa," stāsta sieviete. Justīnes vecmāmiņa viņsaulē aizgāja 25. janvārī. Viņa nodzīvojusi ilgu mūžu, darot labu sabiedrībai, gan kā Latvijas lepnums, gan kā pedagogs un folkloras kopas vadītāja. Tomēr stāsts diemžēl nebūs par pašu vecmāmiņu.

"Didrihsone ir apmeklējusi manas māsas pakalpojumus uz skropstām, nagiem un visu iespējamo, ko mana māsa piedāvā, jau diezgan ilgu laiku. Māsa vienmēr atbrīvojusi šim cilvēkam vietu tā, lai viss sakristu ar Didrihsones grafiku, nevis pašas meistarītes…
Un ir pienākusi tāda reize, kad mana māsa viņai pateica, ka nevar viņu pieņemt tajā dienā, jo mums ir jādodas uz bērēm. Viņas atbilde uz šo bija vienkārši fenomenāla..." Ekrānuzņēmumā Justīne dalās ar saraksti starp viņas māsu un influenceri.

Ekrānuzņēmums

Manikīre rakstīja par izmaiņām pierakstos: "Sveika. Sestdien man ir jāiet uz bērēm, tā kā tikai uz nākamo nedēļu varu tevi pierakstīt."

No Didrihsones sekoja negaidīta atbilde: "Nu tas skan diezgan neforši tagad... Jo es nevaru nākamnedēļ... Tāpēc man arī bija šis pieraksts, es rēķinājos... Jā, visādi var būt. Ne par to ir runa. Bet tagad piedāvāt man to, kas fiziski man nav iespējams, ir diezgan bēdīgi. Esmu visu laiku lidojumos tagad. Tāpēc arī pierakstos, pēc tam atcelt darbu dēļ manikīra es diemžēl nevaru."

Pēc ekrānuzņēmumu publicēšanas Justīne turpināja video: "Šī bija ziņa, ko mana māsa saņēma no Elīnas Didrihsones par to, ka mums jādodas uz vecmāmiņas bērēm. Es nekad negribu rādīt ar pirkstu uz cilvēku, es negribu nevienam neko ļaunu, neko sliktu, bet nu tiešām, ja cilvēks tik ļoti runā par Dievu…Izliekas tas, kas viņš nav. Tas mani tiešām ļoti apbēdina. Es esmu bez vārdiem."

Pēc notikuma izklāsta sociālajā vietnē, Justīne saņēma ziņas arī no citiem cilvēkiem, kuri piedzīvojuši līdzīgu attieksmi no Didrihsones.

Viena no sekotajām atrakstījusi: "Ka bēres influencerei ir sveša un nesaprotama tēma. Arī viņa ģimenē piedzīvojusi tuva cilvēka zaudējumu, taču Didrihsone iebilda, ka par to ir jāpaziņo laicīgi: "Kad paziņoju par to savai darba devējai jeb Elīnai, viņa man atbildēja, ka ar mani rēķinās un turpmāk man vajadzētu ieplānot šādas lietas, kas ir absurdi, jo dzīvē ir lietas, ko nevar ieplānot! " Stāsta morāle: tev notiek nelaime, bet cilvēks, pat neizsakot līdzjūtību, apgriež situāciju un liek vēl tev beigās justies vainīgam."

Ekrānuzņēmums

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:21

Jaunākās diskusijas