Soctīklos uztraucas, kas noticis ar Gobzemu

tautaruna.lv 21.janvāris 2022, 11:30
 
Romāns Kokšarovs / F64
Saeimas deputāts Aldis Gobzems pārsteidzis daudzus, pat pretiniekus, izdzēšot visus ierakstus no sava "Instagram" konta, atstājot tikai divus.
Saeimas deputāts Aldis Gobzems daudzus sociālo tīklu lietotājus samulsinājis, izdzēšot visus ierakstus no sava sociālās vietnes "Instagram" profila, atstājot tikai divus. Deputātam aizvien ir gandrīz 13 tūkstoši sekotāju "Instagram" vietnē.

Vienā no palikušajiem ierakstiem deputāts sevi filmējis pie mūzikas grupas "The Slow Show" dziesmas "Mountbatten", nesakot ne vārda, vien pie video pievienojis komentāru - Mēs uzvarēsim.

Otrs palikušais ieraksts ir Jurģa Liepnieka "Twitter" ieraksta attēls, kurā politisko procesu apskatnieks par Gobzemu izteicies: "Nē nu labi, nevar noliegt, Gobzems ir jaudīgs. Parādība. Nekas tāds agrāk Latvijas politikā nav redzēts. Patīk tas kādam vai nē, bet viņš savā ziņā uzstāda latiņu. Cieti."

Mikroblogošanas vietnes "Twitter" lietotāji arī ievērojuši Gobzema ierakstu pazušanu.

Komentāros kāds mēģina rast iemeslu ierakstu dzēšanai:

"Tuvojas Saeimas mandātu, ētikas un iesniegumu komisijas sēde. Alda advokāts Dzanuškāns apgalvo, ka viss ir kārtībā. Kurš var pierādīt, ka deputāts lieto necenzētu leksiku - nav soctīklos, nav pierādījumu. Aldis no palaidņa kļūst balts un pūkains."

Jāatzīmē, ka Gobzema "Facebook" profila ieraksti aizvien ir pieejami, pēdējais publiskots šodien, 21.janvārī.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:54

Jaunākās diskusijas