Šipkēvics: Sašķeltība nav tik liela, tā ir uzpūsta

tautaruna.lv 6.janvāris 2022, 20:30
 
Mārtiņš Zilgalvis / F64
Radio SWH valdes priekšsēdētājs Jānis Šipkēvics youtube.com raidījumā "Pāļa bazars" izklāsta savu viedokli par sabiedrības šķelšanos un bāru atvēršanu Jaunajā gadā.

Radio SWH valdes priekšsēdētājs Jānis Šipkēvics sociālās vietnes youtube.com raidījumā "Pāļa bazars", kura vadītājs ir Jānis Krīvēns (Krivenchy), atbildot uz jautājumu par valdības lēmumu Jaungada naktī ļaut strādāt bāriem, izklāsta savu viedokli, norādot arī uz sabiedrības šķelšanos.

youtube.com / Ekrānuzņēmums

"Sabiedrība vienmēr ir šķēlusies. Es uzaugu laikos, kad latvieši un krievi, ne tāpēc, ka ir šīs mentalitātes nesadzīvotu, bet gan Krievija uzspieda komunistisko domāšanu, okupācijas klātbūtne saistījās ar krieviem. Tas ir maldīgi. Vienmēr sabiedrība atradīs par ko dalīties. Sašķeltība nav tik liela, kā tā ir uzpūsta, jo tāpēc, ka vienam otram ir svarīgi uz šī viļņa uzsēsties ar savu vindsērfingu un, ņemot vērā vēlēšanas, ir labi, ka aiz tevis jau ir sapulcējies pietiekami liels elektorāts, " sacīja Šipkēvics.

Turpinot tēmu par bāru atvēršanu, Šipkēvics uzskata, ka cilvēki šajā pandēmijas laikā ir atradinājušies no lieliem un skaļiem pasākumiem, karnevāliem, "krastmalas alus- šlāgerpasākumiem", tādēļ uzskata, ka šis lēmums nebija slikts pasākums, jo tie, kuri ir gatavi iziet no savas "burbuļistabas" nemaz neesot tik daudz.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:08

Jaunākās diskusijas