Latviešu astrologs ironizē par Gobzema ierakstu

tautaruna.lv 6.janvāris 2022, 13:09
 
Kaspars Krafts/F64
Kristaps Baņķis ironiski izteicies par politiķa Alda Gobzema ierakstu sociālajā tīklā Facebook, kurā viņš raksta par dažādu astrologu un burvju saņemtajām vēstulēm.

Gobzems ierakstā uzsver, ka nedod atļauju nevienam, kas vēlas par viņu kaut ko apskatīt "zvaigznēs".

Tikmēr Baņķis, komentējot so ierakstu raksta, ka nopietni astrologi ar tādām lietām (bez personas piekrišanas) nenodarbojas un "pie vainas" varētu būt burvji un citi dīvaiņi. Viņš ironiski piebilst, ka varbūt "tāds tādu pievelk".

"Nekad nav interesējis pētīt šo pārejošo LV politikas parādību, ja nu vienīgi kādreiz varētu rakursā - noviržu “pētniecība”. Nopietni astrologi bez personas piekrišanas to arī nedara. Tā kā pie vainas būs “burvji” uc dīvaiņi. Tāds tādu pievelk, varbūt," raksta Baņķis.

Kā vēstījām iepriekš, Aldis Gobzems, kas ikdienā dalās ar ierakstiem sociālajos tīklos par savām politisikajām akativitātēm, šoreiz, kā pats pauž, dalījies ar sev netipisku ierakstu.

"Tātad. Ik pa laikam saņemu dažādu astrologu, burvju, pareģu, labvēļu un nelabvēļu vēstules, ziņas utt., kas ko tik par mani nav apskatījies “zvaigznēs”, akā, kārtīs vai citur. Jo populārāks esmu, jo vairāk tas notiek. Kopš šī brīža es visiem, kuri vēlas kaut ko “apskatīt” par mani, šādu atļauju nedodu. Tātad ikviens, kas to dara bez manas piekrišanas, dara sliktu," rakstīja Gobzems.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:26

Jaunākās diskusijas