Krievijā ceļ trauksmi par Jūlijas Načalovas meitas veselību

tautaruna.lv 6.janvāris 2022, 12:09
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Pēc psiholoģes domām, mirušās Krievijas dziedātājas Jūlijas Načalovas 14 gadus vecā meita Vera neapzināti var saskarties ar nopietnām veselības problēmām.

Gandrīz pirms trim gadiem mūžībā aizgāja slavenā dziedātāja Jūlija Načalova. Pagājušā gada nogalē mākslinieces meita Vera piedzīvoja jaunas traģēdijas, burtiski pāris mēnešu laikā apglabājot vispirms savu tanti (Jūlijas Načalovas mātes māsu), bet pēc tam vecmāmiņu (Jevgēnija Aldoņina māti).

Tagad medicīnas eksperti Krievijas medijos pauž nopietnas bažas par meitenes veselības stāvokli, kura jau 14 gadu vecumā ir izturējusi daudzus pārbaudījumus, raksta eg.ru.

“Protams, tuva nāve ietekmēs jebkura cilvēka psihi, īpaši, ja runa ir par meitenēm, sievietēm. Iespējams, meitenei ļoti pietrūkst sieviešu dzimuma atbalsts. Labāk, ja tuvumā ir vēl kādi radinieki - sievietes. Viņai nepieciešama sieviešu palīdzība un sieviešu atbalsts, ”skaidro ārste Jūlija Hadarceva.

Speciāliste uzskata, ka Vera pati nevarēs tikt galā ar stresu - viņas ģimenei pēc iespējas ātrāk jāsazinās ar psihoterapeitu. Pretējā gadījumā problēmas, tostarp attiecībās, var vajāt viņu visu mūžu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:36

Jaunākās diskusijas