"Darba nav, naudas nav"; Kulakovam nākas dzīvot uz sievas rēķina

tautaruna.lv 25.decembris 2021, 10:45
 
Romāns Kokšarovs/F64
Grupas "Pērkons" līderis Juris Kulakovs atzīst, ka šis gads kā skatuves māksliniekam ir bijis vienmuļš, jo darba piedāvājumi apsīkuši: “Esmu kļuvis par tādu kā mājdzīvnieku. Darba nav, naudas nav. Tik tagad nesen bija viena uzstāšanās, un tuvākajā laikā paredzēts vēl viens privātais pasākums. Jādzied pagrīdē…” žurnālam "Kas Jauns" teic slavenais komponists.

Juris Kulakovs jau pusotru gadu ir laulībā ar lidostas "Rīga" Komunikācijas vienības vadītāju Lauru Kulakovu. Šis gads viņam bijis pārbaudījumiem pilns, un liels atbalsts bijis tieši viņa sieva, vēstīts Martas Martinsones rakstā "Gads ar milzu pārbaudījumiem" žurnālā "Kas Jauns".

Mūziķis neslēpj sašutumu par peļņas neesamību un atzīst, ka ir bijis tā, ka viņu uztur sieva.

Pārsvarā naudu aizņemos no viņas. Ļoti labi apzinos, ka viņa pelna vairāk par mani, vismaz šobrīd noteikti. Un viņas ienākumi atšķirībā no manējiem ir regulāri. Man šajā pandēmijas laikā ir tā, ka nezinu, cik kurā mēnesī nopelnīšu,

teic Juris Kulakovs.

Pusotru gadu pēc kāzām ar Lauru Juris ar laulības dzīvi ir apmierināts. Viņš stāsta, ka abi ar dzīvesbiedri ir pašpietiekamas personības. “Sievai ir savas aizraušanās. Viņa ļoti daudz lasa, tik ļoti, ka viņa tajās grāmatās ir iekšā. Es apbrīnoju viņu. Tāpat viņa mācās attālināti kārtējos kursos. Ilustrāciju. Viņai vienmēr ir, ar ko nodarboties,” par sievu labus vārdus teic Kulakovs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:03

Jaunākās diskusijas