4 zodiaka zīmes, kurām izdosies 2022. gadā zaudēt lieko svaru

tautaruna.lv 25.decembris 2021, 9:30
 
unsplash.com
Astrologi prognozē, ka šīm četrām zodiaka zīmēm izdosies piepildīt jaunā gada apņemšanos - zaudēt lieko svaru, ziņo "My Astrofame".

Vispopulārākā jaunā gada apņemšanās viennozīmīgi ir liekā svara zaudēšana, dzīvošana veselīgi. Svara zaudēšana prasa ne tikai smagu darbu, bet arī stingru disciplīnu un pacietību. Astrologi prognozē, ka šīm zodiaka zīmēm tas šogad izdosies.

Mežāzis

Mežāžiem jaunajā 2022. gadā izdosies sākt dzīvot veselīgi. Tas būs pateicoties tam, ka viņiem beidzot ir liels gribasspēks un viņi ir gatavi ievērot disciplīnu, lai mainītu savu ikdienu. 2022. gads beidzot būs Mežāžu pārmaiņu gads. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji arvien vairāk sāks pievērst uzmanību savai veselībai.

Svari

Svariem patīk labi paēst. Varētu teikt, ka svari dzīvo, lai ēstu, nevis ēd, lai dzīvotu. Tomēr laikam ejot šāda mīlestība pret ēdienu var rezultēties liekajos kilogramos. Jaunajā gadā Svari būs apņēmības pilni beidzot mainīt savu ikdienu. Tieši lielā motivācija ieviest jaunas vēsmas ikdienā, palīdzēs šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem atbrīvoties no liekajiem kilogramiem.

Lauva

Šis gads, 2021. gads, Lauvām nav bijis viegls. Lai uzlabotu savu pašsapziņu un justos labāk, Lauvas ir gatavas 100% mainīt savu dzīvesveidu. Konkrētāk tas ir saistīts ar liekā svara zaudēšanu. Lai šīs zodiaka zīmes pārstāvji atgūtu pašpārliecinātību, viņi ir gatavi sevi iegrožot un mainīt savu ikdienu. Pateicoties lielajai motivācijai, Lauvas šogad ļoti iemīlēs fiziskās aktivitātes.

Dvīņi

Dvīņiem viss neies tik viegli, tomēr ar laiku viņiem radīsies spēcīga motivācija mainīt savu dzīvesveidu. Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem pastāv iespēja gada sākumā pieņemties svarā. Tieši šis būs pagrieziena punkts Dvīņu "domāšanā". Pēc pāris uzņemtajiem kilogramiem, Dvīņi būs ļoti motivēti mainīt savu ikdienu un sākt dzīvot veselīgi, lai iegūtu savu ideālo svaru.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:07

Jaunākās diskusijas