Elīna Maligina atklāti pasaka, kā jūtas četrus gadus pēc vīra nāves

tautaruna.lv 10.novembris 2021, 14:30
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Māksliniece Elīna Maligina, kura izmanto pseidonīmu Helen Ora, sociālajos tīklos pastāstījusi, kā jūtas četrus gadus pēc tam, kad aizsaulē pēkšņi devās viņas vīrs, Olainfarm vadītājs Valērijs Maligins.

Elīna, ka šo gadu laikā iedzīvojās depresijā, cīnījās par vīra mantojumu un slēpa skumjas alkoholā, vietnē Instagram atklāj, ka visu šo četru gadu laikā viņa ir baidījusies būt viena.

"Attā, mans mīļais Netflix!
Vārdi saķērās brīdī, kad formulēju savu šī brīža noskaņojumu.
ES VĒLOS PABŪT VIENA.


Ir pagājuši četri gadi, kopš brīža, kad mana sirds salūza gabalos un es ne mirkli šo gadu laikā neesmu gribējusi pabūt viena. Izmisums un bailes. Es esmu pamesta.


Atstāta.
Izraidīta.
Nolādēta.
Nesaprasta.


Visu šo laiku es nespēju patstāvīgi eksistēt savos dzīvojamās platības kvadrātmetros…vairākus gadus esmu vadījusi līdzcilvēku palīdzīgās vai nepalīdzīgās rokas stiepiena attālumā un bailēs, ka tas man varētu tikt liegts vai atņemts.


Vientulība ir mana tēma, jo tai ir tik bezgala daudz šķautņu tiešā un pārnestā nozīmē.


Un esmu pateicīga Dievam, ka man ir iespēja just, piedzīvot,baidīties un pārvarēt bailes, sērot un priecāties, vērot, transformēties, piedot, augt un izdarīt izvēli.


Rudens seriāli noskatīti, tagad jāķeras pie burtiņiem! Lasīšanas un rakstīšanas sezona atvērta," sajūtās dalās Elīna.

Iepriekš vēstījām, ka Maligina, kura izmanto pseidonīmu Helen Ora, viesojoties pie režisora Dž. Dž Džilindžera un radio personības Ievas Adamss "Sarunās par jūtīgām tēmām", kas vērojams YouTube kanālā Dž. Spot, atklājusi, kā atbrīvojusies no liekā svara.

Runājot par liekā svara rašanos, E. Malgina norādīja, ka viņas gadījumā tā nebija ēšanas problēma, bet gan "uzblīšana no alkohola lietošanas".

"Alkohols, liekais svars, depresija un viss pārējais ko negribam iet roku rokā. Es nespēju atrast sev smagā brīdī risinājumu un spēku savos resursos," atklāta ir E. Maligina, norādot, ka tobrīd šķitis, ka labāk palīdzēs alkohols, kuru lietojot licies, ka esi "tālāk no savas problēmas, tālāk no domām, tālāk no atmiņām, tālāk no murgiem, tālāk no realitātes".

Maligina neslēpa, ka bijis posms, kad viņa nedēļām gulējusi gultā un lietojusi alkoholu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:33

Jaunākās diskusijas