Smaga avārija Dreiliņos: auto ietriecas privātmājas žogā

tautaruna.lv 10.novembris 2021, 20:18
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Kārtējā avārija ar smagām sekām 9. novembra pusdienlaikā notika Dreiliņos, Kaivas ielā, kur krustojumā saskrējās vieglais “Audi” markas spēkrats un kāds kravas auto, kā rezultātā divi cilvēki no mazākā spēkrata guvuši traumas un tikuši slimnīcā, taču vairāku tonnu smagais braucamrīks ieripoja privātmājas žogā, vēsta “Degpunktā”.

Negadījumi ar visai līdzīgu scenāriju Kaivas un Dzelzavas ielas krustojumā notiek teju katru mēnesi, taču šāds iznākums, kad kravas automašīna pēc sadursmes izbrauc cauri privātmājas žogam un atduras pret citu pagalmā stāvošu spēkratu, notiek pirmo reizi.

Īsi pirms diviem dienā šis nu jau sadragātais ”Audi”, neievērojot ”Dodiet ceļu” zīmju prasību, izbrauca krustojumā un sadurās ar ”Volvo” fūri.

"Viņš manī ietriecās un no tā trieciena mani aizmeta līdz mājai. Es no turienes braucu tajā virzienā. Viņš tieši krustojumā ietriecās man labajā ritenī, un no trieciena es “aizlidoju”. Viņš ietriecās kabīnes pusē, priekšējā ritenī. Mana mašīna necieta, es necietu, biju piesprādzēts," pauž smagā auto vadītājs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas