Maligina atklāj, kā īsā brīdī zaudējusi vairāk nekā 30 kilogramus

tautaruna.lv 18.septembris 2021, 12:43
 
Ekrānuzņēmums no Youtube/ Dž. Spot
Māksliniece Elīna Maligina, kura izmanto pseidonīmu Helen Ora, viesojoties pie režisora Dž. Dž Džilindžera un radio personības Ievas Adamss "Sarunās par jūtīgām tēmām", kas vērojams YouTube kanālā Dž. Spot, atklājusi, kā atbrīvojusies no liekā svara.

Elīna atklāj, ka pirms aptuveni diviem trim gadiem bija pieņēmusies svarā par vairāk nekā 30 kilogramiem. Šajā laikā māksliniece izvairījās no publicitātes.

Sievietei izdevies no liekā svara atbrīvoties ļoti īsā laikā - mazāk kā trīs mēnešos.

"Manuprāt, termins "liekais svars" nav ēdienā," par svara zaudēšanu saka E. Maligina. "Tas ir galvā. Tajā brīdī, kad tu atbrīvo sevi un sāc sevi kaut nedaudz pieņemt, ķermenis arī sāk meklēt savu svaru, ar kādu tev ir jādzīvo uz šīs planētas."

Elīna uzsver, ka nav ievērojusi diētas: "Es nesēdēju uz diētas. Es tiešām esmu diezgan liela diētu pretiniece un man nepatīk diētas, jo, ja es neesmu paēdusi, man sāp galva, ir slikta dūša un man tiešām tas rada milzīgu diskomfortu."

Viņa uzskata, ka domāšanas veids palīdz iegūt un noturēt normālu svaru.

Runājot par liekā svara rašanos, E. Malgina norāda, ka viņas gadījumā tā nebija ēšanas problēma, bet gan "uzblīšana no alkohola lietošanas".

"Alkohols, liekais svars, depresija un viss pārējais ko negribam iet roku rokā. Es nespēju atrast sev smagā brīdī risinājumu un spēku savos resursos," atklāta ir E. Maligina, norādot, ka tobrīd šķitis, ka labāk palīdzēs alkohols, kuru lietojot licies, ka esi "tālāk no savas problēmas, tālāk no domām, tālāk no atmiņām, tālāk no murgiem, tālāk no realitātes".

Maligina neslēpj, ka bijis posms, kad viņa nedēļām gulējusi gultā un lietojusi alkoholu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:31

Jaunākās diskusijas