VIDEO: Deputātu Pūci uz ielas rupji izlamā; policija sākusi pārbaudi

tautaruna.lv, Aģentūra LETA 28.oktobris 2021, 18:53
 
twitter.com
Nepatīkama "tikšanās ar tautu" notikusi deputātam, partijas "Attīstībai/Par!" valdes loceklim Jurim Pūcem, kad līdz personīgajam auto pavadīt viņu nolēmis kāds verbāli agresīvs vīrietis. Valsts policija ir fiksējuši šo situāciju un ir sākta resoriskā pārbaude

Valsts policija sākusi resorisko pārbaudi par video, kurā redzama kāda vīrieša agresīva rīcība pret Saeimas deputātu Juri Pūci uz ielas Vecrīgā.

Sociālajos tīklos ievietotajā video redzams, ka video filmētājs seko politiķim uz ielas un velta rupjus lamuvārdus ne tikai Pūcem, bet, kā noprotams, arī citiem vārdā nenosauktiem politiķiem. Filmētājs arī paziņo, ka "pēc termiņa beigām jūs visi tiksiet tiesāti" ar augstāko soda mēru, un viņš paudis cerību, ka uz to laiku tiks "atjaunota pakāršana un nošaušana". Deputātam nācies uzklausīt pārmetumus un necenzētus vārdus. Sastaptais vīrietis Pūcem aizrāda grūstīšanos,draud ar piparu gāzi, kā arī uzbrūkoši jautā: "tev galīgi nav nekādas morāles, galīgi nav nekādas sajūtas par atbildību".

Lai arī filmētājs videomateriālā apgalvo, ka Pūce esot grūstījies, politiķis fiziski uz notikušo nereaģē, bet turpina ceļu, līdz iekāpj automašīnā un aizbrauc.

Minētā vēršanās pret Pūci 14.oktobrī pārraidīta tiešraidē sociālajā tīklā "Facebook". Video autors no sava "Facebook" profila regulāri publicējis pret politiķiem vērstus ierakstus, kritizējis vakcināciju pret Covid-19 un dalījies ar citiem tamlīdzīgiem ierakstiem.

Mikroblogošanas vietnē "Twitter" publicēts ieraksts, kas vēsta: "Mēs gribam, lai politiķi būtu tuvāk tautai, bet tajā pat laikā tauta uzvedas šādi. Un tad brīnāmies, ka politiķiem nepieciešama personīgā apsardze. FFS, neviens nav pelnījis šādu attieksmi. Bēdīgākais, ka @Valsts_policija pret šo ir bezspēcīga."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:22

Jaunākās diskusijas