Mediķu joks sadusmo iespējamo vakcinācijas pretinieku; Cipule komentē situāciju

tautaruna.lv 28.oktobris 2021, 10:30
 
Vladislavs Proškins/F64
Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) direktore Liene Cipule mikroblogošanas vietnē Twitter dalījusies, ar kāda iespējamā vakcinācijas pretinieka sūdzību par NMPD joku.

L. Cipule dalījusies ar kāda soctīklu lietotāja publiskotu ekrānuzņēmumu, kurā redzama iedzīvotāja Kristapa ziņa par situāciju ar NMPD mediķiem.

Kristaps ziņā norādījis, ka viņam pēc negadījumā, kurā viņš salauzis roku, mediķis kaut ko injicējis un uz jautājumu, kas tas ir, viņš saņēmis atbildi, ka tā ir vakcīna pret Covid-19.

"Nezaudēt humora izjūtu šajos apstākļos ir jāmāk! Pat ticu, ka @NMPdienests brigāde tā varētu pajokot. Bet, ja godīgi, vēlos apliecināt - @NMPdienests neveic vakcināciju!" - situāciju komentē L. Cipule.

Komentāros pie L. Cipules ieraksta cilvēki apspriež, kāpēc vakcinācijas pretinieki vispār griežas pie mediķiem, ja apšauba viņu spriedumus par vakcīnām.

"Rodas jautājums, ko tad antivakseri dara nonākot slimnīcā, kur laiž vēnā zāles,liek sistēmas utml.? Viņi to pieļauj?! Nezināmi šķidrumi tiek ievadīti organismā Tas viss ir pārbaudīts un nenodara kaitējumu veselībai? Tik tās covid vakcīnas ir ļaunas?" - neizpratnē ir komentāra autore.

"Antivakseri regulāri kritizē NMPD (pieņemu, ka līdz brīdim, kad pašiem paliek slikti)," uzskata komentētājs.

"Bet saprotat, ka šādiem eksemplāriem, Jūsu apliecinājums, ir izaicinājums izdomāt vēl kādas muļķības..." - norāda komentāra autors.

Kā ziņots, lai dzīvībai kritiskās situācijās, kad izšķirošas ir minūtes, iedzīvotāji saņemtu NMPD mediķu palīdzību, dienesta Ārkārtas vadības grupa lēmusi vēl stingrāk šķirot uz ārkārtas tālruni 113 saņemtos zvanus. Covid-19 pandēmijas radīto seku dēļ Valsts operatīvā medicīniskā komisija otobra sākumā nolēma Latvijas medicīnas nozarē izsludināt ārkārtas situāciju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:01

Jaunākās diskusijas