Covid-19 vakcīna: Danilāns neslēpj dusmas TV ēterā

tautaruna.lv 28.oktobris 2021, 11:30
 
Kaspars Krafts/F64
Profesors un ārsts Anatolijs Danilāns, piedaloties LTV raidījumā "Aizliegtais paņēmiens", runāja par to, kā glābt Latvijas seniorus no inficēšanās ar Covid-19.

Raidījuma ietvaros izveidotā senioru grupa, kur bez Danilāna bija arī Latvijas Nacionālā teātra aktieris Ģirts Jakovļevs, Latvijas televīzijas dežurante Lidija Vītiņa, Rīgas aktīvo senioru alianses RASA pārstāve Liesma Neipreisa un seniors Viktors Arbuzovs, diskutēja par to, kā motivēt seniorus vakcinēties.

Savos izteikumos skarbs bija gan Jakovļevs, gan Danilāns.

"Vajag visu darīt, lai vakcinētos. Man nav kauns, mēs nepaliekam slikti, ja paņem naudu. Ja negribi, neņem naudu, bet vakcinējies! Ja tas sekmē, un tas tiešām sekmē. Ir cilvēciņi, kuriem tiešām ir grūti un vajag. Es personīgi paņemtu naudu, ja mani vakcinētu. Es paņemtu naudu un man kauna nebūtu," atklāts bija Danilāns.

Viņš bija īpaši skarbs, sakot, ka seniori vakcinēties jāmotivē ar nāvi.

"Klausieties! Te ir kaut kas jādara. Pietiks ar tavām domām. Šoreiz tev jāiedod pa pieri starp acīm, drusciņ padomā un lai nāk kaut kāda obligātuma pieskaņa. Ne jau tāpēc, ka mēs šausim nost, bet obligātumam jābūt. (..) Vajag viņu baidīt ar nāvi, nevis ar vakcīnu. Vīruss, nevis pote aizvedīs. Seniori baidās no nāves. Dieviņš neko par velti nedod, Dieviņš palīdzēs tikai tiem, kas palīdzēs paši sev," teica Danilāns.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:50

Jaunākās diskusijas