3 horoskopa zīmes, kurām 28. oktobris ir grūta diena

tautaruna.lv 28.oktobris 2021, 15:30
 
pexels.com
Astroloģe Keita Rosa nosaukusi trīs horoskopa zīmes, kurām 28 oktobris būs izaicinājumiem pilna diena, raksta dzīvesstila portāls "Your Tango".

Strēlnieks

Strēlnieki ir tik ļoti koncentrējušies uz savu karjeru, ka viņi ir aizmirsuši, kas liek viņu sirdij sisties straujāk. Šodienas enerģija var likt Strēlniekiem justies neapmierinātiem, jo, lai gan viņi ir veiksmīgi noteiktās dzīves sfērās, šķitīs, ka citas jomas ir nepiepildītas. Astroloģe iesaka šodienas enerģiju izmantot tam, lai izveidotu plānu, kā radīt balansu dzīvē.

Vēzis

Iespējams, pēdējā laikā ar Vēzi ir noticis kaut kas tāds, kas ļāvis saprast, ka ir jāpārvērtē prioritātes. Šodien ir ļoti liela iespēja dažādiem notikumiem, kas var "izsist no sliedēm". Taču tā ir arī iespēja novērtēt, cik svarīga ir mentālā un emocionālā veselība.

Svari

Svariem dzīvē, iespējams, ir sākusies jauna nodaļa, kas radīs tiem vēlmi to pēc iespējas pilnīgāk izdzīvot, nezaudējot laiku. Taču to darot, var sanākt atgriezties pie iepriekšējās dzīves. Svariem jāatrod līdzsvars savās sajūsmā un nedaudz jāatpūšas. Nav iemesla steigties.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:36

Jaunākās diskusijas