Igors Krutojs liek ārlaulības dēlam veikt DNS testu

tautaruna.lv 9.oktobris 2021, 12:09
 
Tass/Scanpix/LETA
Nesen sabiedrība uzzināja par Krievijas mūzikas producenta un komponista Igora Krutoja ārlaulības dēla Jakova Mirošņikova eksistenci. Krievijas mediji vēsta, ka, pēc visa spriežot Jakova attiecības ar tēvu ir labas.

Uzzinot patiesību par savu izcelsmi, Jakovs daudzus gadus vēlējās sazināties ar Krutoju, taču viņš to izdarīja tikai nesen un palūdza tikšanos.

Komponists bija ļoti pārsteigts par jaunekļa zvanu, taču nenolika klausuli un mierīgi ieklausījās sarunu biedrā.

"Es viņam saku, veiksim DNS testu, un tad, pamatojoties uz rezultātiem, mēs izlemsim, tiksimies vai nē," atzina 67 gadus vecais Igors Krutojs TV kanālā "Rossija 1" Borisa Korčevņikova raidījumā "Cilvēka liktenis".

Un tomēr šim stāstam ir laimīgas beigas. Igors Krutojs atzina Jakovu par savu dēlu un, starp citu, bieži pavada laiku kopā ar savu mantinieku. Jūlijā komponista dēls sirsnīgi apsveica tēvu dzimšanas dienā, par ko Igors Krutojs pastāstīja saviem sekotājiem sociālajos tīklos.

Jakova māte, pārdevēja vārdā Irina, ir mirusi. Daudzus gadus viņu audzināja Irinas dzīvesbiedrs Sergejs. Par savu īsto tēvu puisis uzzināja pusaudža gados.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:55

Jaunākās diskusijas